| DoDoCs a întrebat:

FUNDA! Ce alegeti : BMX sau bicicleta normala? (nu genul ala de bicicleta ca a lu' bunicu')
De ce?
Pe bicicleta normala poti face aceleasi trick-uri ca pe BMX.
Dau funda daca imi spuneti de ce ati alege BMX sau bicicleta normala si ce avantaje si dezavantaje au.
FUNDA FUNDA FUNDA

6 răspunsuri:
| Klaudiu214 a răspuns:

Mai fain un BMX si mult mai rezistent decat o bicicleta normala

| DoDoCs explică (pentru Klaudiu214):

E mai dragut designul, intr-adevar. Rezistenta poate fi si o bicicleta normala. Dar nu te deranjeaza ca nu poti pedala stand pe scaun?(el fiind jos) adica iti dai picioare in fund, trebuie sa pedalezi doar "in picioare".

| nowar a răspuns:

Am mers si eu cu un BMX si sincera sa fiu, thinking mi se pare mai comoda o bicicleta in genul asta si in acelasi timp mai rapida dar nu stiu de ce thinking Cred totusi ca o sa aleg bicicleta normala pentru ca iti faci treaba cu ea si e mai inalta laughing

| Nicoleta_Diana_1992 a răspuns:

Bicicleta Normala.

| casiBMX a răspuns:

Eu am BMX de 4 ani si cat de cat ma pricep uitate la clipu asta.PS in clipu asta nu dau mare lucru pentru ca l-am facut ca sa imi testez noua mea camera:D
http://www.youtube.com/watch?v=g04A1Rol2XY
Avantaje la bmx sunt destul de multe si printre care unul foarte important este ca faci foarte mult sport eu de cand ma dau pe bmx am crescut foarte mult am ajuns sa fiu cel mai mare din familie la 14 ani am 1.85 m inaltime
Singurele dezavantaje sunt ca este destul de dificil sa faci unele scheme si chiar te poti lovi destul de rau la mine ultima accidentare s-a lasat cu 6 copcii in genuchi si inca un dezavantaj este ca pretul pieselor la bicicletele BMX este destul de mare intre 800- 6000 lei ar fi unui BMX
BMX-ul meu este cam de 4500 lei :D
Insa merita sa incerci :D

| Susanu_Riciard_1990 a răspuns:

BMX decat sa cazi de pe o bicicleta mare mai degraba cazi de pe una mica doar îi poti schimba scaunul daca e prea jos.