| Mirela_7386 a întrebat:

Funda, doresc filme cu super eroi... unde supereroii sa fie fete.sau sa particite si ele la salvarea omenirii impreuna cu baietii, adica stii la batman era o fata fata pisica.si altele.mesc anticipat

6 răspunsuri:
| TipulVerde a răspuns:

Este un film cu Catwoman dar e o porcarie totala, iese de tot din lore. Vrei o tipa buna si periculoasa? Uita-te la Resident Evil. :p~ Hellboy o are pe Liz Sherman. Mai sunt si Charlies Angels, filmele alea noi. In Blade 2 era o fatuca Nyssa parca, dar nu mai tin minte daca era buna sau rea. happy De fapt buna era happy In Watchmen, Silk Spectre era femeie. In Blade: Trinity, Abigail Whistler interpretata de Jessica Biel are ceva forta si charme. Jean Grey din X-Men. Tot de acolo e si Halle Barry. Este si in Catwoman, primul film. Jennifer Garner este Elektra. Parca era si o Batgirl intr-un film cu Batman, cred ca era Alicia Silverstone, cred ca asa o cheama. happy
A si daca imi mai amintesc, Jessica Alba o_O este in Fantastic Four, nu stiu cum o cheama acolo, nevasta lu Lunguetzul ala. Mai este si in Dark Angel, e un serial mai nou, nu stiu despre ce e vorba, da cica ea cam "kicks ass". Jucase si in Sin City, nu prea era eroina dar era un desfat pentru ochi. laughing

| dhraqull a răspuns:

Bloodrayne
Resident Evil
Aeon Flux
Ultraviolet
Foxy Brown
Tomb Raider
Kill Bill
La Femme Nikita
Charlie's Angels
Underworld
Serenity