Bună.
Adminii site-ului nu ar mai trebui să permită postarea acestor întrebări/răspunsuri care se fac "remarcate" prin funda!
Pa, pa.
Sunt total de acord cu tine! Pentru mine, aceasta promisiune care este de fapt o momeala, este egala cu zero!
Ideea e ca li se pare cool sa adune nu stiu cate funde.
Li se pare tare cand lumea vede ca el/ea are multe funde si zice "wow ce tare e". Toti vor funde pentru ca ei considera ca daca esti expert TPU esti mai sus decat ceilalti.
Prostia mare e ca pui o intrebare, unu/una vine si iti scrie doua cuvinte fara sens si fara nici o legatura si apoi cere funda.
Un raspuns complex, la subiect merita funda insa m-am saturat ca toti sa se roage de mine (sau de altii) pentru o amarata de funda.
Cred ca cel mai bine ar fi daca s-ar scoate chestia asta cu fundele. Sunt sigura ca atunci pe site ar ramane maxim 20 de persoane care sa raspunda la intrebari fara funde.
Da si eu cred la fel:d la intrebari pun Funda, atunci cand chiar am nevoie urgenta. dar la raspunsuri mi se pare stresant de parca ai fi obligat sa ii dau funda. si nu inteleg de ce "bataia" asta pentru funde
Aaa si eu patesc asa...Adica scuza-ma dar asta eu decid nu trebuie sa ma obligi tu ala care raspunzi iar eu la astia care fac asa le dau raspuns stupid si nefolositor ca sa se invete minte
Se intampla asta deoarece majoritatea oamenilor sunt insetati de putere, doresc sa fie recunoscuti.Chiar si pe TPU majoritatea utilizatorilor cer funda pentru a avea mai multe puncte si pentru a fi recunoscuti pe site.Multi utilizatori au uitat ca e un site unde lumea se ajuta mai mult pe gratis.
Asa e,am obs si eu! Daca omu vrea o sa va dea singur, intruna funda, dar asta ai spus-o deja tu eDDY! Bafta!
Hei si eu la sfarsitul intrebarilor scriu funda pentru ca altfel nu prea imi raspund adica e nasol ca toti raspund numai pentru funda, in loc sa raspunda doar pentru a ajuta un om. nasol in ziua de azi oamenii numai fac nimic din bunatate si pe moca :X
Da ai dreptate.si unele persoane sunt atat de slabe incat se simt obligate sa le dea funda celor care cer.eu cred ca aceea "funda"ar trebui data pe drept nu pe cersit