| BadCliché a întrebat:

Funda! Heii TPU. Nu imi mai merge sa intru pe Yahoo! Messenger. Am bagat id de nu stiu cate ori si imi scrie "The ID you entered is invalid". Nu inteleg, l-am scris de 6 ori si l-am scris si incet sa fiu sigura ca nu gresesc. Pe alt ID imi merge. Credeti ca mi-a aflat cineva parola?

Răspuns Câştigător
| ץtгє๓3๒гєคк๔คภςє a răspuns:

Nu...asa mi-a facut si mie.Trebuie sa inchizi mess si sa il deschizi iar, sau daca nu merge dezinstaleaza mess si instealeaza-l iar.

Funda?

5 răspunsuri:
| Danoninooo a răspuns:

Aşa mi s-a întâmplat şi mie, dar am tot încercat şi până la urmă a mers. Totuşi, în situaţia ta, cred că ţi-a spart cineva parola, sau ţi-a schimbat-o ştiind ce întrebări şi răspunsuri ai pus tu. încearcă să-ţi schimbi parola, poate merge. fundă?:* sper că te-am ajutat. pupici!

| Armaghedon7 a răspuns:

Probabil...sau aveai caps lock activat...

| radu_8253 a răspuns:

Incerca sa dai forgot my password(mi-am pierdut parola) si urmeaza instructiunile succes

| xDeiiax a răspuns:

Pai incearca sa intri pe e`mailwinking asa am facut si eu nu imi mergea ca nu am mai intrat de mult si am intrat pe e`mail si apoi mi-a mers dar sa`r putea sa ati fi aflat cineva parola mult succea :* fundita?thinking

| DragoSHamanu a răspuns:

Mai nou, id-ul poate fi blocat... adica daca cineva are ceva cu tine, si vrea sa iti blocheze id-ul, incearca sa se logeze de pe id-ul tau cu o parola gresita si astfel id-ul se poate bloca. asa mi s-a intamplat si mie odata.