Este posibil să iubeşti pe cineva şi să nu il tratezi în modul în care doresti e posibil de a vedea ochii tai fiind diavolici cu o alta fata si un alt spate...este posibil sa schimbi această lume, de a revolutiona băieţii şi fetele este posibil sa educi generaţia următoare si chiar sa conduci lumea vreodata acum.(aici se repeta iarasi cele 2 strofe) acum schimbarea secolului 21 nu inseamna nimic pentru mine pentru ca aş fi mai degrabă la începutul pământului si lumea ar fi a mea as descoperi o lume noua acolo, crezând în soare, pământ, apă şi aer. ia-ma acolo, aşa Eu pot vedea lumea inflorind stind pe o stâncă mare pot urla la lună creind o lume pentru mintile deschise cu percepţie unica cu adevarat decisa Ştiu că putem o putem găsi este o chestiune problematica unde şi când colectiv noi am decis...Lumea nu este un loc vicios.este doar felul in care noi ne-am ridicat descoperind timpul si spatiul, stiu ca putem schimba ceva rearanjind felul in care lumea apreciaza astazi ceva.(iarasi cele 2 strofe de la inceput). acum am inceput sa-mi exprim mintea prin cuvinte.cad si pierd totul, inhibitia mea gindesc ca se pierde departe, adevar este ca locul muzicii nu este departe de mintea mea. este lumea mea.imi iubesc viata, fata si sunt convins mereu. dar este oare un noroc ca dragostea asta e nebuna? iti dtaduc miine a doua parte. tata striga la mine sa inchid computerul.imi pare rau
Davyduchiha2001 întreabă: