Iubesc ordinul secret al fetelor de pe strada caramel si jurnalul unui pusti! Pe langa acestea eu am mai citit si: "Zilele pierdute" Emily the strange, "Magie dea dreptul ucigatoare"Debi Gliori, "Viclesuguri dea dreptul ucigatoare" Debi Gliori, toate cartile lui Cecelia Ahern, "Poveste fara sfarsit"(s-ar putea sa iti trebuiasca si la scoala) Michael Ende," O palarie plina de cer" Terry Pratchet, "Scotidusii liberi" Terry Pratchet, "Faurul Iernii" Terry Pratchet si o gramada de carti din seria Chic.
Hmmm...incearca Jules Verne... sau incearca acest site http://edituraeduard.ro/varsta_11-14ani/ -> cred ca e destul de bun pentru varsta ta, Salut!
Gossip girl ( Ştiţi că mă iubiţi,Vreau totul,Pentru că merit,Cum îmi place mie,Pe tine te vreau,Nimeni n-o face mai bine,Cei mai buni…duşmani, Doar în visele tale, Cum aş putea să te mint?), Carti cu Rebecca Bolymwood de sophie kinsella ( ma dau in vant dupa cumparaturi, Goana dupa cumparaturi la New York, La cumparaturi cu sora mea, La cumparaturi in rochie de mireasa, La cumparaturi cu minnie ), Mai las`o moale cu fantomele, Aquamarine, The last song, La masura 12 nu esti grasa, Magic, Pepenasul, Lucy Field se marita, Diavolul se imbraca de la prada. Uite aici ceva. P.S: exista misterioasa societate benedict 2?
anonim_4396 întreabă: