Camelia, Adela, Cornelia, Delia, Daniela, Mihaela, Amanda, Amalia, Anca, Arabela, Bianca, Ema, Daria, Denisa, Alina, Alexandra, Cassandra, Catalina, Cecilia, Clara, Cristina, Aurora, Ava, Georgiana, Gabriela, Beatrice, Blanche, Sarah, Izabela, Savannah, Ilinca, Brigitta, Ramona, Rose, Rosalie, Roxana, Ruxandra, Sabrina, Loredana, Sonia, Andreea, Andra, Diana, Stefania, Corina, Teodora, Rachel, Renata, Luiza.
Amira,Aissa,Annelise/Annelisa,Brianna,Jasmina/Jasmine,Gabriella,Monique,Caroline
Ador aceste nume.acum nu stiu daca iti sunt si tie pe plac
Uite aici foarte multe nume de fete, chiar foarte dragute:
http://www.nume-copii.ro/nume-de-fete-a.php
:*:*
Adelaida,Alessia,Ariana,Carina,Raluca,Giulia,Simona...cateva sper sa iti placa!
Vyoleta,Ank,Aly,Nayla,Yoana,Alexa,daiana,etk...pliz fundita mersi mult de tot te pup
Aylla,Alecsia,Alice,Anabell,Antonia,Anette,Carina,Candy,Cristiana, Candace,Cecill,Damiana,Deborah,Daliana,Daria,Danusia,Elisabeth,Emmanuella(numele meu),Fiona,Gretta,Gemina,Henrietta,Herriet,Ilona,Izabell,Izabela,Janette,Jeasmine,Jolie,Luana,Larisa,Luminita,Malina, Maya,Melissa, Michelle,Medeea,Melinda,Natalia,Olivia,Oviliana,Offelia,Paola,Patricia,Patrisia,Pauline,Romelia,Romina,Romalia,Renatta,Rahela,Sefora,Sophia,Seline,Sesille,Tamara,Timea, Wanda, Zamfira.
Sper ca te-am ajutat:*
Iudith, Emily, Liliana, Maria,Mariana, Madalina,Kasandra,Florentina, Bianca, Evelina, Loredana,Dorotheea,Adriana, Debora, Alexia, Sabina, Sabrina... sper ca te-am ajutat...
Evelina, Taisia, Coliana (astea sunt putin mai diferite nu prea le are oricine) Maria-Isabela, Ana-Maria, Carina, Stefania, Ioana, Raluca, Bianca, Maria, Alexandra, Natasa, Gabriela, Lorena, Simina, Chiva, Diana, Marilena, Elena... sper ca ti-am fost de ajutor. funda?
ღღDenisaღღ întreabă: