Mda, depinde ce pagina ai (despre ce). Ar trebuii sa faci reclama la alte pagini in asa fel incat sa ti se faca si tie reclama si sa primesti mai multe like-uri. Ar trebuii sa lasi pagina si sa citesti ceva sa iesi afara cu prietenii in loc sa-ti pierzi 4 ore pe facebook.
Pagina e o comunitate . Am spus ca fac publicitate la alte pagini, si doar la cele care fac reciproc.
Am mai spus si mai sus ceva despre asta cu cartile. Si pe afara ies in fiecare zi cate 3-4 ore Si nu petrec alea 4 ore pe facebook in continuu. stau 1 ora, mai ies, mai intru mai tarziu, si tot asa.
Oricum, mersi pentru raspuns.
Peace
))) hai ca aici ai fost tare.
in loc sa stai 4 ore pe fb, mai bine ai citi ceva 4h/zi.
N`am nevoie. Am citit 3 carti de cand a inceput vacanta. Si nu sunt rea la invatatura :p ca sa zici ca nu fac nimic, nu citesc, nu scriu, etc. Sunt a 5-a pe clasa .
In loc sa iti obosesti manutele si sa scrii raspunsuri impertinente, mai bine taci. Sau scrii un raspuns care sa ma ajute intr-adevar .
Peace
CUI ÎI PASĂ?
Nimănui nu-i pasă de mizeriile de pagini, care-s cu miile, a ta e doar o pagina dintr-o mie, cu nimic specială care se pierde printe toate celelalte. Te străduieşti atât pentru nimeni şi nimic.
Dă-le în p-la mea de like-uri, ce faci cu ele? Nici să te ştergi la cur nu poţi, că-s virtuale. Nu-ţi aduc nimic bun, folositor şi palpabil.
Şi încă o chestie, pe TPU sunt puse sute de întrebări noi în fiecare zi, tu chiar crezi că noi suntem ca nişte pretenaşi de-ai tăi, să ţinem minte că ai mai pus tu o întrebare anterior tot pe tema asta?
1. Nu`s mizerii. Cel putin pentru mine
2. Nu ma straduiesc "pentru nimeni si nimic"
3. Ba da, cand ploua afara, cand ma plictisesc, intru pe pagina si mai pierd timpu`, asa ca sunt folositoare la ceva.
4. Ce`mi pasa mie ca nu esti "prietenasul" meu?
Ok, termină cu "" că eşti penibilă. Se vede că eşti doar o boracă fără ocupaţie, m-am lămurit.
Bine O sa incerc. Sa termin cu " ".
De ce ti-ar pasa daca sunt sau nu o "boraca"?
Nu e vorba că-mi pasă sau nu-mi pasă, nu dau doi căcaţi pe existenţa ta.
Ti-a zis cineva ca valorezi mai mult?
Am si eu o pagina https://www.facebook.com/......6061193272
Eu am facut publicitate si am postat si am aproape 2 luni.
Nu am facut mare lucru ca sa fac like-urile astea si nu stau pe pagina 4 ore.
Si tu o nu poti sa faci minim 10 like-uri in 4 ore?
Sunt de acord cu tine ai sa zicem ca citesti 4 ore dar si celelate ore din viata sunt 24 de ore pe zi 5 le pierzi la scoala 4 sa zicem ca citesti vin 9 ore de invatat apoi iesi pe afara 5 ore sa zicem vin 14 ore si cu celelate ce faci stai asa pe fb si te uiti la poze in loc sa iti petreci timpu sa til ocupi cu o pagina iti dau un sfat intelegete bine cu paginile mari si cand esti destul de prietena cerele pub o sa vezi ca o sa cresti cat de cat apoi posteaza cat mai multe poze funny fanilor le place fa povesti pline de suspans fiindca o sa ceri like si celor care o sa le placa o sa incearca sa iti aduca like pentru a vedea continuarea fa jocuri inventate de tine posteaza poze fasion fa o revista a pagini schimba o data la 2-3 zile poza de profil si coperta vorbeste frumos cu fanii cere publicitate ori ormala schimb de like sau prin poze este cea mai cautata apoi posteaza statusuri facute de tine eu am o pagina de 5.000 si ceva de like si eu nu mai stiiu ce sa mai pun dar cand eram la 100 si ceva de like asta faceam sper sa te ajute si nu i baga in seama pe cei ce nu stiu sa aprecieze
Alina_Stefana_1994 întreabă: