Eu mancam coli de hartie la 5 ani si stateam un pic mai subtire imbracata sau te duci bagi capu sub patura si incepi sa respiri sub patura timp de 10-15 minute, merge chiar daca suna stupid, bafta
Deci 1. Pune o compresa fierbine si tine-o acolo si unda-te cu putina apa
2. Pune-ti termometrul si incearca cumva sa il incalzesti, pana la vreo 38.0
3.Udate pe funde si spate. Picaturi ( Transpiaratie )
4. Stai in pat imbracata bine, zici ca ai frisoane
5.Asteapta sa plece iesi din pat si stai pe neet
Iesi afara potin mai dezbracata )
Du-te intr-un loc foarte cald si transpira, apoi du-te intr-un loc foarte rece (in frigider ) si stai acolo ceva mai mult timp si vezi ce repede faci febra.
Uda-te pe par pe cap si dupa scoate capul pe geam si stai asa si iar o sa racesti repede.
Daca vrei sa scapi de scoala punea fruntea la calorifer de dimineata si incepe si tu sa zici "Imi e reu...Simt ca ard" si vezi ce repede merge.
Bea apa foarte rece ca o sa tusesti a doua zi si o sa faci febra...
Fundaaa?
Sa vedem, da suna foarte stupid dar si eu cand eram mica vroiam sa ma imbolnavesc sa nu ma duc in anumite locuri cum ar fi scoala stiu o smecherie, sa bagi termometrul in apa destul de calduta ca el sa creasca si imediat sa il pui in bluza
Alearga mult in ziua aceea. O sa fi imbujorat si fierbinte toata ziua, mai ales daca te bate vantul. Pe bune, eu alerg 9 km pe saptamana si iti spun, la sfarsitul zilei pielea mea arde.
anonim_4396 întreabă: