| Andruta a întrebat:

Funda! urgent! unde daw ca sa pot lasa comentariu pe youtube?

Răspuns Câştigător
| Eclipse_8761 a răspuns:

Intri pe you tube si in cazul in care nu ai cont, il creezi : Create Account > Completezi formularul ala > Dai,, I accept'' > Daca ai cont google completezi in stanga, daca nu in dreapta > Create New account and finish > Apoi la un video iti apare acolo sub videoclipul respectiv un spatiu unde scrie respond to this video> Ai la dispozitie 500 de caractere > Apoi dai Post> Dupa ce va fi acceptat de moderatori, comentariul tau va fi postat pe site.

14 răspunsuri:
| anonim20 a răspuns:

Tre sa ai account!
sus in dreapta il poti crea

| sinblade27 a răspuns:

Tre sa ai cont si dai jos post mesage dar iti trebuie cont... daca nu ai fa-ti unul pe gmail

| Sabynna a răspuns:

Mai intai trebuie sa iti faci cont, si apoi comentariile le poti lasa sub video.Este o casuta in care scrie "Respond to this video".

| Zumm a răspuns:

Trebuie sa ai cont.

| ihaterain a răspuns:

Trebuie sa iti faci con mai intai dupa te loghezi si scrii in acea casuta de sub clip apoi post

| Ioananmt a răspuns:

Pai trebuie sa iti faci cont youtube ca sa poti sau daca ai e si mai bine happy

| Andruta explică:

Am cont. dar cand la casuta aia de sub video nu de schimba nimic. ramane asa ci commu acolo/

Pai da, commul ramane acolo, dar ti-am zis, dupa ce va fi modificat de moderatori va aparea... Si daca te uiti pe profilul tau va aparea acolo ca ai comentat.

| sherlynn a răspuns:

Trebuiee sa-ti facii un cont dar nOo pOotSsi lasa comm daca nu ai cOont si pe google...sad
este cam greuu`, eu nu stiu cum am descoperit chestia asta laughinglaughing

MsSpimpkiee, nu sunt de aceeasi parerebig grin Eu nu am cont pe google si pot sa comentez fara probleme... Poate sa fie o problema cu driverele de exemplu daca chiar nu se poate ( la mine vedea videoclipurile cu purici rozhee heebig grin, am reinstalat adobe si acum merge...era din cauza driverelorbig grin

| Andruta explică:

Gata am terminat! am reusit

Ma bucur pentru tine :*

Multumesc pentru apreciere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am cont dar cand scriu in casuta de sub video imi da eroare dc?