Intri pe you tube si in cazul in care nu ai cont, il creezi : Create Account > Completezi formularul ala > Dai,, I accept'' > Daca ai cont google completezi in stanga, daca nu in dreapta > Create New account and finish > Apoi la un video iti apare acolo sub videoclipul respectiv un spatiu unde scrie respond to this video> Ai la dispozitie 500 de caractere > Apoi dai Post> Dupa ce va fi acceptat de moderatori, comentariul tau va fi postat pe site.
Tre sa ai cont si dai jos post mesage dar iti trebuie cont... daca nu ai fa-ti unul pe gmail
Mai intai trebuie sa iti faci cont, si apoi comentariile le poti lasa sub video.Este o casuta in care scrie "Respond to this video".
Trebuie sa iti faci con mai intai dupa te loghezi si scrii in acea casuta de sub clip apoi post
Am cont. dar cand la casuta aia de sub video nu de schimba nimic. ramane asa ci commu acolo/
Pai da, commul ramane acolo, dar ti-am zis, dupa ce va fi modificat de moderatori va aparea... Si daca te uiti pe profilul tau va aparea acolo ca ai comentat.
Trebuiee sa-ti facii un cont dar nOo pOotSsi lasa comm daca nu ai cOont si pe google...
este cam greuu`, eu nu stiu cum am descoperit chestia asta
MsSpimpkiee, nu sunt de aceeasi parere Eu nu am cont pe google si pot sa comentez fara probleme... Poate sa fie o problema cu driverele de exemplu daca chiar nu se poate ( la mine vedea videoclipurile cu purici roz, am reinstalat adobe si acum merge...era din cauza driverelor
Yurisa întreabă: