| Villy0po a întrebat:

FUNDA, VOT! ce sa fac ca sa nu'mi mai fie frica atunci cand ma uit la un film de groaza? big grin

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Sa schimbi programul. Nu inseamna ca esti cool daca vizionezi astfel de filme. Ele sunt facute doar pentru o categorie de telespectatori, care il vizioneaza. Daca tie iti creeaza o stare neplacuta, uite-te doar la filmele care iti fac bine psihic si cu care te incarci pozitiv. Bineinteles si de la care ramai cu ceva in educatie. Doar tu poti face selectia, insa incearca sa o faci spre binele tau.

7 răspunsuri:
| Iasmiine a răspuns:

Laba .

| viky_2470 a răspuns:

Trebuie sa fii constient ca filmele de groaza sunt trucaje nu are de ce sa iti fie frica nu trebuie sa crezi in ce vezi mie imi plac filmele de groaza la inceput si mie imi era frica dar am urmarit multe filme de groaza si m-am obisnuit cu ele sa nu iti mai fie frica trebuie sa vizionezi cat mai multe filme de groaza si iti garantez eu ca dupa ce te uiti la cateva filme nu mai ai nimic ca te inveti cu el si se stie ca sunt trucaje vizionare placuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pui miinile la ochi.

| Anisoara_3887 a răspuns:

Nu privi de la bun inceput filme de groaza clasa 1, i-o si tu mai incetisor cu ceva mai simplu si treci lent la groaza adevarata, si i-a aminte ceea ce e pe monitor pe monitor ramine...

| dodo1001 a răspuns:

Da ca iti e frica nu te mai uita.
Banuiesc ca vrei sa te uiti ca asa fac prietenii tai si vrei sa incerci si tu.
Daca vrei neaparat sa te uiti, gandeste-te ca e doar un film si ca sunt doar trucaje, si pesronajele sunt oameni normali doar deghizati big grin

| Maddie_1517 a răspuns:

Gandeste-te ca nu e real.=]

| blizz_7113 a răspuns:

Sa te uiti cu o fata langa tine...