| Winniee a întrebat:

[FUNDAAA] De ce unora cand le zici: /,, Esti fitos"/ Il iau ca pe un compliment.Nu stiu ce inseamna /,, fite"/?
Mie daca mi se spune asa ceva...
in fine.

Răspuns Câştigător
| roksy a răspuns:

Pentru aceia care se bucura au un model pe care il copie adica daca ii place stilu cuiva, sau are un anumit grup de prieteni care li s-a mai spus asta, ast si el sa ii spuna cineva, ca sa fie si el /ea luata la pachet, a fi fitos = a fi mandru de ceva anume poate cu o calitate, dar a fi mandru in sens negativ deja intreci masura, uni considera asta un copliment.

12 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

"esti fitos" = iti dai aere, te crezi smecher, frumos[desi nu esti].

Fite mai inseamna si sa fi ingamfat, sa te crezi deasupra tuturor, si asa cum am mai zis si mai sus, plin de "aere","smecherie","frumusete".

Asta consider eu ca inseamna "fite".

| breed a răspuns:

Prostul nu este prost destul, daca nu este si fudul.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Ptr ca nu-i intereseaza parerea celor din jur si ca no sa se schimbe pentru nimeni.

| vintageheart a răspuns:

O persoana fitoasa este o persoana careia nu-i convine nimic (credbig grin)

| friends4ever a răspuns:

Si eu l-as lua ca pe un compliment dar cateodata chiar ca o jignire dar sincer nu stiu dc...

| cyufulyky a răspuns:

Probabil se cred mai importanti cand lumea vorbeste de ei/ele asta e Romania noastra iti zic eu ca 90% numai in Romania o sa auzi astahappy

| Alexandra. a răspuns:

Ca pe un compliment? laughing Nu stiu, poate ca asa unii se cred mai importanti.hee hee

| Bacemi a răspuns:

Majoritatea tinerilor din ziua de azi si din pacate si o considerabila masa de oameni care au trecut de prima tinerete sunt de parere ca daca ai fite inseamna in primul rand ca esti respectat. E trist!

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Da ei cred ca este la moda, e ceva interesant ca esti fitos dar dimpotriva exprima ipocrizie. ei considera ca doar pers importanta au fite si ei se includ aici. de aceea sunt,, mandri,, ca sunt fitzosi.eu sincer nu suport acest gen de persoane

| spootnik a răspuns:

Probabil ca se simt bine in prezenta "complimentelor" de genu...se simt importanti laughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Ei se consideră a fii la modă, cool, trendy, se cred cei mai tari, mai presus de toţi..., adică din ăştia care se poartă ca nişte cocălari şi ca nişte piţipoance, cu "tălăngi" de aur la gât, cu blugi cu talie (foarte joasă), cu decolteuri cât casa... ăştia care au "aere", mie dacă mi'ar zice cineva că aş fi fiţoasă, as considera asta o jignire big grin.

| カルメン a răspuns:

Poate ca nu ii intereseaza parerea celorlalti(asta in primul rand) sau poate cand cineva le zice ca sunt fitosi acestia cred ca le zice in sensul ca au cu ce se lauda, ca au bani...