Te-ai putea uita la '' Kimi ni Todoke ''. Nu m-am uitat la el, dar intenţionez să o fac când am timp.
Îl poţi vedea aici: http://www.desenesianimeonline.info/kimi-ni-todoke/season/1
Al doilea sezon îl poţi vedea aici: http://www.desenesianimeonline.info/kimi-ni-todoke/season/2
Nu prea stiu alte anime,dar sunt cateva manga care sunt destul de bune genengeki Daisy-Cand fratele lui Teru a murit, i-a dat un telefon cu un singur nume in elaisy, care, atunci cand Teru se simtea singura, vorbea cu el prin mesaje.Totul se complica atunci cand Teru sparge un geam si ajunge "servitoarea" misteriosului om de servici.
-Switch Girl e destul de dragut:Nika este o fata foarte draguta,la moda,dar,in casa,ea este exact opusul ei cand este afara.Ea se indragosteste de Arata,un baiat misterios ce arata ca un tocilar,dar de fapt el e foartte aratos si nu vrea ca cei din scoala lui sa afle,dar Nika a aflat, iar Arata a aflat de secretul ei.Ei trec prin mai multe aventuri ce le puun la incercare relatia, dar pana la urma, cred ca totul va fi bine, pentru ca manga e ongoing si nua m cum sa stiu
-Fruits Basket-„Fruits Basket" prezintă viața unei eleve de liceu, numită Tohru Honda, care a rămas orfană după ce mama ei, Kyoko Honda, a murit într-un accident de mașină. După aceasta, Tohru a locuit cu bunicul ei, dar atunci când casa lui a trebuit renovată, Tohru se găsește nevoită să locuiască într-un cort în pădure. În ciuda traiului greu, Tohru rămâne optimistă.
Într-o zi, Tohru dă din întâmplare peste casa colegului ei de clasă Yuki Sohma și a vărului lui Shigure Sohma. Când aceștia descoperă că Tohru locuia într-un cort, sunt surprinși de aceasta. Întreaga zonă era proprietatea familiei Sohma, iar Tohru le cere permisiunea de a locui în continuare în cort. Fiindu-le milă de ea, cei doi îi oferă o cameră în schimbul treburilor casnice. După ce o alunecare de teren îi acoperă cortul, inclusiv poza mamei și uniforma școalară, nu are altă soluție decît să accepte. La scurt timp după ce se mută, Kyo Sohma vine să-l provoace pe Yuki.
Tohru descoperă apoi secretul familiei Sohma și cauza pentru care Yuki era foarte misterios la școală: 13 membri ai familiei Sohma erau posedați de spiritele celor 12 animele din Zodiacul Chinezesc (jyūnishi în limba japoneză) și spiritul pisicii care, conform legendei, nu a fost inclusă în zodiac. Aceștia se transformă în animale când sunt îmbrățișați de sexul opus sau în condiții de stres psihic sau fizic. Când Tohru promite să păstreze secretul, familia Sohma îi permit lui Tohru să-și păstreze amintirile în loc să i le șteargă prin hipnoză, ceea ce se întâmpla cu toate persoanele din afara familiei Sohma care află secretul.
Povestea urmează viețile lui Tohru și a familiei Sohma. După ce locuiește cu familia Sohma, lui Tohru începe să-i placă, apoi să iubească și încearcă să oprească blestemul zodiacului.
Hei unde pot gasi Switch Girl am cautat dar n-am gasit
Gravitation e de dragoste, comedie, actiune dar si muzica. Ar mai fi ceva e shonen-ai daca iti plac cele de genul asta! Mie mi-a placut mult de tot, dar nu prea ma uuitla animeuri de dragoste asa ca nu prea stiu multe. Si InuYasha ar fi foarte potrivit daca nul-ai vazut. Vizionare placuta!
Death Note e foarte frumos nu are dragoste in el ese mai mult Mister, Drama, Politist, Supranatural dar merita sa te uiti sincer si Naruto nu prea are dragoste dar cred ca o sa fie in viitor
http://www.animekage.com/anime/death-note/
-Rosario + Vampire:
Rosario + Vampire relateaza povestea lui Tsukune Aono, un licean obisnuit care din cauza notelor slabe nu a fost acceptat la nici una din academiile particulare pe care le-a ales. Dar, printr-un accident exceptional, a fost acceptat la o scoala dintr-un loc indepartat (Academia Youkai) care numai normala nu e.
Ajuns acolo, descopera ca locul acela arata cam infricosator si in timp ce, cu oarecare teama cauta scoala, o fata frumoasa pe nume Moka Akashiya da cu bicicleta peste el si astfel se imprietenesc.
Curand Tsukune realizeaza faptul ca acea scoala era pentru monstrii iar oamenii nu ar trebui sa fie acolo; tinerii monstri, deghizati in oameni invata sa-si controleze puterile pentru a trai in pace printre oameni.
Inspaimantat de aceasta situatie, de ceea ce vede in acea scoala, incearca sa fuga, dar din cauza lui Moka, care de fapt este un vampir si care-si controla puterile printr-un rozariu ce putea fi indepartat doar de un om, Tsukune se hotaraste sa ramana in aceasta scoala ciudata, ascunzand de ceilalti elevi si profesori faptul ca este om.
Moka incepe sa-l indrageasca si in acelasi timp se simte atrasa de sangele lui.
Curand, in urma confruntari cu un monstru, Tsukune descopera ca atunci cand rozariul (cruciulita) pe care Moka il poarta la gat este scos, aparea adevarata ei natura de vampir, dar cu toate acestea cei doi se plac si devin buni prieteni.
Povestea din acest anime continua in a doua serie intitulata "Rosario to Vampire Capu2".
-Vampire Knight:
Cea mai veche amintire a lui Yuki este o noapte furtunoasă de iarnă, în care a fost atacată de un vampir...Și apoi salvată de altul. Zece ani mai târziu, Yuki Cross, fiica adoptată de directorul Academiei Cross, a crescut și a devenit un gardian al rasei vampirilor, fiind protejată de cel care a salvat-o, Kaname Kuran, de la descoperirea faptului că el conduce un grup de vampiri la o școală de elită. Dar, de asemenea, se află de partea ei Zero Kiryuu, un prieten din copilărie care urăște vampirii pentru că ei au distrus ce a avut el drag, iar acum este hotărât să nu mai aibă încredere în ei. Acest aranjament coexistent pare plăcut și frumos, dar au renunțat vampirii cu adevărat la căile lor criminale, sau există un adevăr întunecat în spatele acțiunilor lor? Deoarece în această lume plină de secrete, unde nimic nu este așa cum pare, prețul de încredere rătăcit poate fi chiar mai rău decât moartea. (La sfarsitul primului sezon se descopera ca Yuki este sora mai mica a lui Kaname si ca a fost nascuta pentru ca cei doi sa fie impreuna)
-Kimi ni Todoke
-Highschool of the Dead
O maladie misterioasă şi letală se manifestă în lumea întreagă, rezultând o rată ridicată a deceselor în rândul oamenilor şi atacuri din ce in ce mai numeroase, provocare de morţii vii. În Japonia, câţiva elevi şi o asistentă medicală s-au unit pentru a salva liceul Fukimi la scurt timp după ce a fost atacat de zombi.
Ei încearcă acum să afle cine sau ce a provocat această maladiie şi, între timp, să supravieţuiască. Povestea este relatată iniţial din perspectiva lui Takashi Komuro, unul dintre studenţii care au supravieţuit primului atac.
Pai
Special A e cam acelasi tip de anime Doar ca mie mi s-a parut cam plictisitor
Incearca Kimi ni todoke E foarte amuzant, totusi mie imi venea sa plang
Si...Bokura ga ita doar ca nu l-am vazutMi s-a povestit de el
ouran highschool host club e si el foare amuzant
Nu-mi mai vin in cap
Ah`da
Fruits Basket
Iti recomand Vampire Knight si sezonul 2 : Vampire Knight Guilty. Este o poveste foarte incalcita dar o s-o intelegi pe parcurs ... Sper ca ti-am fost de ajutor!
Te poti uita la Kimi ni todoke sau Tonari no Kabutsu-kun... dar daca vrei sa cauti si alte anime de toate felurile cred, aici este site-ul
http://www.deseneanimeonline.ro/anime/
Ao Haru Ride
Akagami no Shirayuki-hime
Kamisama Kiss
Fuuka¿
Darling in the FranXX?
Yamada-kun to 7-nin no majo
(Le găsești pe anime kage)
?❤️?❌