Sunt 100% sigur ca stiai raspunsu dar cred ca vroiai sa vezi cati o sa iti cerseasca fundita!
Locul 3. Waw cate raspunsuri ai primit. Locul 3, o performanta deosebita si un show extraordinar+ niste voci foarte bune
A luat Locul Trei. [ Am Luat Bronzul. ]
Germania a fost pe locul unu
Turcia pe locul doi
Iar Romania pe trei.
Romania a luat locul 3, cu melodia Playing with Fire cantata de Paula Selling si Ovi.
Romania a luat locul 3 cu piesa paula seling si ovi playing with fire uite aici melodia http://www.youtube.com/watch?v=8AYMXnfS_uc imi dai fundita te rog mult?
Locul 3! si am iesit la diferenta de 8 puncte de turcia care au fost pe 2 (culmea...noi le-am dat 8 puncte turciei)
pa-pa
1.GEMANIA[Lena-Satellite]
2. Turcia[MaNga-We could be the same]
3.Romania[Paula Seling ft Ovi-Playing with fire]
Romania a luat locul trei, desi cativa nu`i dadeau vreo sansaCastigatorul concursului a fost Germania.
Sunteti culmea cu intrebarea asta. Cred ca a fost cea mai utilizata din ultimele zile.
3 din pacate =]
dar totusi e de recunoscut faptul ca melodia noatra a fost una dintre cele mai bune nu doar prin piesa ci si prin reprezentare si prezentarea pe scena de la Oslo. din punctul meu de vedere Germania castigat din cauza influentelor geo-politice. melodia lor era buna dar nu extraordinara;]. chiar regret ca se tine seama de acesti factori in acest concurs