Initial ai credit 0. O incarci primesti cele 50 de minute. Daca te mai inscrii la nu stiu ce minunatie care apare pe site-ul lor(programul pentru tineri), mai beneficiezi de convorbiri, sms-uri; mms-uri de: 0, 01 Euro/minut în grup; 0, 03 Euro/SMS în reţea; 0, 05 Euro/MMs în reţea. Cu alte extraoptiuni activate, beneficiezi de tot felul de oferte. Orice extraoptiune costa.Toata smecheria e ca, in fiecare luna beneficiezi de 50 de minute gratuite in retea, oricum pe perioada de valabilitate-initial 4 luni, apoi o sa trebuiasca sa-ti incarci lunar sau la 2 luni(depinde). Cam asta am inteles din promotia lor
Ela. sigur nu ai cum sa intelegi mare lucru, parerea mea ar fi sa mergi la un reprezentatn vodafone si o sa iti explice el mai bine cum stau lucrurile cu acea cartela, deoarece McDonald's a incheiat un contract cu Vodafone, deci ar trebui sa stie despre ce e vorba, pup sper sa te lamuresti >
Https://www.vodafone.ro/personal/pentru-tineri/mcdonalds/index.htm
Mai pe scurt, cel mai mare avantaj e acordarea a 50 de minute in retea, pe viata, atata timp cat cartela ti-e valabila.
baiatuucupizzza întreabă:
anonim_4396 întreabă: