| PhotoIsMyLife a întrebat:

Fundita! Este un exercitiu pentru cultura cizica clasa a7a. Oferiti exemple de societati in care demnitatea umana nu este respectata.Help! Stie cineva?

7 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife explică:

E pentru sora mea.

| Gizăz a răspuns:

Eu de obicei nu am nimic împotrivă să ajut cu o temă spre deosebire de alţii pe aici care-s „extremişti" dar pe-asta nu ţi-o fac. E la mintea cocoşului ce mama dracu'.

| Zenithf a răspuns:

In societatile sclavagiste, feudaliste si in comunism. Dar in realitate nici in societatile democratice nu se respecta demnitatea umana in intregime, de exemplu in SUA oamenii albi sunt discriminati, in GB (Anglia) sunt discriminati oamenii credinciosi, in Luxemburg sunt discriminati musulmanii si oamenii cu familii numeroase. Deci, sunt mult mai multe societati in care demnitatea umana nu este respectata, chiar si in modelul istoric de democratie, din orasele-stat grecesti, strainii erau discriminati si aveau aproape acelasi statut ca si sclavii.

| OhFuckIForgotMyNameAgain a răspuns:

Poi depinde.in zilele noastre...habar nu am dar daca te gandesti la trecut poa sa zic ca societatea...Lu draqtongue!laughing Ce Prostii le mai baga la saracii copii in kp!

| gigiro a răspuns:

Ai primit si ieri raspunsuri. Vrei sa facem noi propozitiile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am tema asta... abar n-am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun! Multumesc Zenithf!