| DeniiMeow a întrebat:

Fundita.Merge sa port esarfa din aceea pentru talie la costumul acesta de baie:

Răspuns Câştigător
| virtuallove a răspuns:

Mie mi se pare ca ar merge... o esarfa de culoare albastru marin, asortata cu niste slapi albastrii impletiti, cu o palarie cool de plaja din paie si cu niste ochelari mari, cu rame albe(dar depinde si de forma fetei si de gusturi). Nu uita de crema de soare.winking

11 răspunsuri:
| Cosmina_1622 a răspuns:

Nem mai bine puneti niste pantaloni din aceia scurti colorati daca ai costumul alb simplu

| anonimlove a răspuns:

Da merge... da` sa fie tot alba...hee hee

| pass4pass a răspuns:

Dupa parerea mea nu se potriveste deloc
dar nu stiu...

| Dede_1899 a răspuns:

Nu, dupa parerea mea nu merge deloc bine tongue Daca era din 2 piese era altceva dar asa e ca si cum ti-ai lua o rochita si ii trantesti chiestia aia deasuprawinking

| DdDdde a răspuns:

Eu una zic ca nu... dar dupa parerea mea cont sa te simti bine big grin

| anss23 a răspuns:

Nu prea.big grin

| Miha a răspuns:

Da iti va da un aer d mister si va arata sexytongue

| AmIraPrinceSs a răspuns:

Da, insa incearca sa adaugi si niste accesorii (cercei, bratari, cordelutze) crede-ma o sa faci furori pe plaja.

P. S:Imi place la nebunie poza ta.winking

| Lαααα a răspuns:

Ba da ar merge...pentru ca ar arata interesant... dar numai anumite esarfe. cele colorate sau negre ar fi de preferat.:X sper ca tzia fost de folos

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Merge, dar depinde ce culoare vrei la esarfa.Ar merge una albastru marin sau bleu deschis, si cu niste sandale, o palarie, o geanta de plaja si niste ochelari ar merge perfect.
Daca vrei cu o esarfa tot alba, nu prea o sa mearga, ca o sa fii toata imbracata in alb.Nici esarfa neagra nu merge sigur!
Ar merge si esarfa roz, dar iti trebuie neaparat o pereche de ochelari si o geanta din aceea mare pentru plaja.
Succes in continuare si sper ca am fost de ajutor!

| georgyana98georgy a răspuns:

NU prea merge ...ai putea totusi sa o pui la ceva in genul acesta http://www.alomoda.ro/photos/2451.jpg