| lorelai cristinush a întrebat:

Fundita... mi-am cumparat un card de memorie 4 GB si am incercat sa-l introduc intr-un telefon Nokia 6300, dar cand incerc sa-mi accesez cartela ma anunta cum ca n-ar fi formatata. am incercat si cu USB si am introdus-o in calculator, dar acolo merge, chiar am pus si muzica, dar cand intru pe telefon imi scrie asta. Am dat si la setari, dar fara castig de cauza. Va rod mult sa ma ajutati! cum sa o formatez?

5 răspunsuri:
| RoberT_2406 a răspuns:

Ai nevoie de un cititor de carduri cu care sa formatezi partitia in fat32. Dupa asta ar trebui sa mearga...

Ai incercat sa formatezi cardul direct din telefon?

| Toxic a răspuns:

Pai atunci cand ai cardul in telefon intrii acolo unde ai cardul si dai optiuni la card si cauti "Formatare card" si dai acolohappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e compatibil telefonul ca am incercat si eu cu card de 4 gb si nu mere aceas problema.

| lorelai cristinush explică:

Unde pot gasi acel cititor de carduri? poti sa-mi dai un site de pe care sa-l descarc? si cum sa fac? nu ma prea pricep la tehnica... un mic ajutor? aaa...si pentru Toxic, am incercat si de pe telefon dar e exact ca si cum nu ar exista cardul. Ori imi scrie: "cartela neformatata" ori "cartela scoasa". Am dat si la setari, dar degeaba.Telefonul e Nokia 6300. Va rooooooog! help me!

| lorelai cristinush explică:

Da, asa e. Nu e compatibil... mi-am luat unul de 2 GB si merge super... oricum multumesc pentru raspunsuri bye bye :*