| Kitty_4766 a întrebat:

Fundita. O prietena m-a visat gravida cu iubitul meu actual ( cu care sunt de un an ), si la visat si pe el punand capul pe burtica mea. Ce ar insemna acest lucru?

Răspuns Câştigător
| pufarina a răspuns:

Naspa si ciudat... cred ca asta inseamna ca chiar te iubeste si nute speria nu o sa ramai gravida se spune ca daca visezi ca o sa fi gravida, moarta,... nu o sa se intample prea devreme happy sper ca te-am ajutat:*

5 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Inseamna ca subconstinetul i-a jucat feste, probabil s-a gandit cum ar fi sa...
si mai inseamna ca atata timp cat nu vreti inca un bebe e obligatoriu sa va protejati.

| 6AniFaraTine a răspuns:

Prietena ta a mintit. Dar ceea ce ti-a spus este un semnal de alarma. II este frica sa nu te piarda...si inca ceva...

| AfRodiTa_4919 a răspuns:

Nimic. visele nu au nici o semnificatie in zilele noastre. sunt rodul imaginatie tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci.sunt intr-o situatie cam la fel.si o amica de-a mea m-a visat gravida, doar ca nu eram cu iubi meu ci cu un coleg de-al nostru laughing. si colegu ala cu care eram eu gravida nu recunostea si chestii din astea laughing. dar iubi avea grija de mine si era incantat, chiar daca stia ca nu e copilul lui, ma mangaia pe burta si era alaturi de mine.ciudatenie de vis laughing. asta ce o insemna?
tin sa mentionez ca nu mi-am inceput viata sexualawinking

| dorina195 a răspuns:

A)idei, responsabilitati, imaginatie, inspiratie, mari resurse pentru a ajunge la rezultate favorabile, creativitate.
b)Obsesii sexuale, dorinte de casatorie - se ve mantui de o nevoie.