Pai:
-Am intrat in masina altcuiva ( era o masina aproape ca a tatalui meu, doar ca era altcineva in ea )
- Eu si o colega am asteptat o jumatate de ora la trecerea de pietoni pentru ca masinile faceau protest Anti-taxa auto si am pierdut inceputul tezei la romana...
-Doamna noastra de mate si-a luxat piciorul, iar cand s-a vindecat si l-a luxat pe celalalt tot pe aceeasi strada )
-Tot doamna noastra de mate i-a spus unui baiat din clasa "Sanatate!" si baiatul a stranutat peste cateva secunde ). Dubioos.
-Unui coleg i s-a furat telefonul de un rrom de vreo 12 ani care la pacalit ca vrea sa stie cat este ceasul si desteptul l-a scos si i l-a si dat in mana sa vada ce muzica are pe tel. ...
Cam atat imi amintesc...mai sunt.
Pai eu am patin urmatorul lucru, cel mai penibil.
pai eu sunt mare fana adam lambert, de fapt am ajuns obsedata!
in ora de biologie, dupa ce am scos notitele de la o lectie, eu ma gandeam la adam, ce album va scoate, daca va mai aparea la tv, chestii din astea.
in timp ce stateam eu cascata, nu am observat ca profu m-a strigat a 4 oara.
in ziua acea am primit teme in plus.clar,adam lambert dauneaza grav sanatatii!
dar am mai patit ceva, doar ca in grup.
noi intr-o dimineata am vazut ca trebuie sa soseasca o colega de a noastra, noi vrand sa o speriem cand intra in clasa, am stins luminile, am luat o fata de masa care am tras-o peste cel mai inatl coleg al notru, si am reusit sa aducem un mop si doua maturi din debaraua femeii de servicu.
noi toti am stat ''inarmati'' la usa, dar in loc de colega noatra a venit, profu de mate
noi toti am tipat bow! si cu maturile acolo, plus ca [virgula] colegul cu fata de masa pe cap tot striga bow bow una in truna pentru ca el nu vedea prin fata de masa, doar cand a auzit ca este liniste si-a dat fata de masa jos
stiu, cam aiurea
a fost amuzant dar am primit teme in plus pentru nazdravania noastra.
si clar cea mai amuzanta intamplare, a fost cand i-am inchis pe baietii de la noi din clasa in debarau femeii de serviciu de la noi din clasa.
noi i-am pacalit, am spus toate fetele ca este un sobolan foarte mare acolo, iar baietii toti au fugit sa vada(ei nu s-au gandit ca sobolanii nu au cum sa fie in scoala, adevarul era ca era noi mai mici)
au stat baietii cam vreo 20 de min acolo.
de atunci femeia de serviciu nu a lasat cheile la indemana elevilor.
si am mai mers odata la o colega de-a mea si mi-am lasat papucii afara, iar pe cand am vrut sa ies, nu mi-am gasit un baschet, dar colega mi-a mi la gasit tot molfait, estecat in cusca cainelui.saraca mi-a dat niste slapi cu ce sa vin acasa
si ultima intamplare amuzanta pe care mi-o amintesc este cand am avut educatie fzica, iar la noi regula este sa ne aducem fiecere echpament sport, dar una dintre colegele mele a uita, plus ca a venit in tocuri doamne sa vedeti cum a pedepsito profesorul sa alerge in tocuri, saraca de atunci nu a mai uitat sa isi aduca echipamentul sport.
eu alceva nu mai stiu ce sa iti zic!
sper ca te-am amuzat!
sunt niste intamplari nebune, dar o sa imi amintesc cu drag de ele, cand voi fi bunica. poate o sa le povestesc la nepotii mei!
please funda?
Pei anul trecut un coleg de la mine din clasa mergea mandru prin curtea scolii facand pe smecherul cu o minge de fotbal, doar ca un flap nu i-a mers si a aterizat direct cu fundu-n sus(scuzati expresia) in ditamai lacul plinb de noroi din curtea scolii. Directorul nu l-a lasat sa plece, iar apa nu curgea.Asa ca a fost nevoit sa stea la ultimile 3 ore cu hainele negre si cu parul fleasca.Amuzant mai e in fiecare iarna cand mi se in tampla aceeasi chestie, anume ca la prima ninsoare din an 5 baieti din scoala ma iau pe sus si ma freaca calumea, dar eu niciodata nu ma invat minte si ii tot provoc mereu.Nu se poate spune ca mie nu imi place...
Eram la ora de fizic! aveam o profa mai exigenta (jumatate din clasa era corigenta ). cand facea prezentza, avea obiceiul sa stea jos...si km pe spate!
Intr`o ora, am uitat sa-i spunem ca nu era skunul prea bun! s`a asezat, ca d obicei.cand sa fac prezentza: a kzut prin skun (intr`adevar: prin skun) ! s`a inegrit pe maini, ca s`a lovit foarte rau! nu a mai stat jos la ora pana cand am terminat anul scolar...(intamplarea a fost pe primul semestru )! oricum. si acum ma amuz cand imi amintesc