Buna! Ma confrunt cu aceeasi situatie si nu e deloc placut . Spune`i ca ai un prieten si ca nu iti pasa absolut deloc ca el te place! Daca nu merge asa, da`i o mama de bataie . Glumeam.(La mine a mers in unele cazuri.). Spune`i ca nu vrei nimic cu el, spune'i sa te lase odata in pace ca te'ai saturat de el!
Nu cred ca te'am ajutat prea mult dar cel imi bine ar fi sa purtati o discutie serioasa si sa ii spui clar ca tu nu il placi si sa te lase in pace! Daca nu, saruta`te in fata lui cu un baiat, poate asa il faci gelos si o sa renunte!
Bafta!
Nu prea cred ca te ajuta ce ti'am spus dar la mine a mers ultima faza!
Te pup:**
Sa ii spui cu blandete ca nu poti fi impreuna cu el, ca nu va potriviti etc. ca nu merge dragoste cu sila etc. Nu il face sa se simta prost, jignit, dezamagit sau ca un ratat. Nu va va fi bine nici unuia dintre voi.
Stiu ce zici, e nasol asa, incearca sa vorbesti cu el si sa ii explici ca nu il placi si ii zici sa te lase in pace, sau in cel mai rau caz strangel de gat cum ai spus si tu, si inca ceva, nu cred ca e chiar asa de rau cand te place un baiat, si pe mine ma plac baietii din clasa mea, sincer am si fost cu unii din ei, incearca sa nu il mai jignesti ca poate asta e motivul pentru care te tot sacaie si nu te lasa in pace, fi-i prietena (nu iubita), poate o sa va intelegeti bine nu ai de unde sa stii, app nu consta numai in aspectul fizic, mai bine te-ai uita la unul urat care sa te iubeasca cu adevarat decat la unul super frumos care sa te insele cu prima fata care ii iese in fata, crede-ma stiu din proprie experienta, te pupacesc, funda?
Vai ca tu tare frumoasa oi fi, sunt sigura! Auzi la ea, copil-copac ce problema are: un "urat cu spume" se tine dupa ea.
Fataaaa draga chestiuta asta se rezolva simplu: ii spui cu frumosul ca nu il placi, nu "ii dai de inteles". Spune-i ca ti-ar place sa fiti amici si atat.
"urat cu spume", doamne...
Pai zii ca mai sunt si alte fete in lume nu numa tu esti fata pe terra. daca nu-i place alta sa caute un extraterestru
Nu prea e frumos sa te comporti asa...cu toate ca e urat cu spume (cum spui tu)...inceraca sa vorbesti cu el si ii spui ca nu iti place absolut-deloc de el si nu vrei ca sa te mai streseze. Sau il ingori TOTAL, pana la urma se va plictisi sa se bage singur in seama! :*:*:*
Buna , daca ii spui ca este urat sau alte jigniri nu cred ca te va lasa prea curand in pace, poartate cu indiferenta sau vorbeste calm si frumosc cu el, explica-i, ca nu poate fi nimic intre voi decat o relatie de pritenie(daca nu este batut in cap va intelege)
xoxo
Buna! Parerea mea este sa ii spui clar, ca nu va potriviti, si ca sa te faca fericita ar fi mai bine sa te evite. Daca nu intelege, nu il baga in seama, ca si cand nu ar exista. Daca ai probleme si mai serioase cu el, nu te lasa in pace in timpul orelor, mai bine vorbesti cu diriginta ta sau cu parintii tai, si cu siguranta se va termina cu bine problema.Sanatate multa:*
Hmm sincer putin imi pasa ...omoara-l... dupa vin-o si la mine sa ma spanzuri. oricum vreau sa mor
Ei bine, pur si simplu, fa-l sa te urasca.
Umileste-l.
Distruge-l sentimental.
Dar inainte sa faci asta, spune-i "Nu te plac, snu am sa o fac niciodata, fiindca mai bine ma las spanzurata de o maimuta ciclop decat sa ies cu tine!" La mine merge de fiecare data.(In special fiindca faza cu mamimuta ciclop e atat de deplasata incat va intelege ca nu ai nevoie de el, asta daca nu cumva e batut in cap)
Daca as fi fata sa stii ca eu l-as lua antrun loc mai retras si i-as spune ca nu-l plac ...chesti din astea stipoate te lasa ...cred eu! poate cand i-ai spus ca e urat a luat-o an gluma.
Tu poti intelege ca atunci cind cineva te place, nu atrage atentia la orice spui tu, chiar daca il ignori. El e gata sa faca orice pentru tine, si nu atrage atentia de loc daca ii spui ca ii urit sau ceva. Da, te inteleg ca te enerveaza, dar gindeste-te sa fii tu in locul lui...Nu poti face nimic, trebuie doar sa astepti, si sa treaca timpul, el pina la urma va vedea ca nu are nici o sansa si te va lasa in pace.Si apoi... iubirea nu e vesnica, asa ca relaxeaza-te, pur si simplu nu atrage atentia!
Bun nu il stringe de git du-te la el si explica-i
daca nu intelege spune-i ca nu il placi incercind sa nu il injuri
daca tot nu intelege poti sa il stringi de git ca oricum e prost batut in cap