| PinkNightmares a întrebat:

Fundita+vot folositor! Cine ma poate ajuta cum pot afla cine imi intra pe id-ul meu de messenger? Sau cum mi-a aflat parola? Sau macar spuneti-mi si mie cum aflu parola la alte id-uri de mess? plsss ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| Sophie a răspuns:

Te pot ajuta doar sa iti schimbi parolawinkingda un mesajstraight face

| MaeRi a răspuns:

Nu exista vreun program anume cu care sa afli id cuiva, dar daca iti sti datele cand tiai facut id, iti poti afla parola foarte simplu:
Intri aicea https://login.yahoo.com/config/login_verify2?intl=us&.src=ym&rl=1
si dai pe I can't access my account.

| ZaKid a răspuns:

Draga Tatÿanna,
Nu poti afla cine iti "violeaza intimitatea" ca sa zic asa.
Din cate stiu eu, persoana care ar putea face asta este un prieten (cel mai probabil),
sau o persoana care te cunoaste foarte bine.De exemplu parola ta de la mess este formata
din numele tau si anul de nastere (am dat doar exemplu).
Nu cred ca te-ar caracteriza sa intrii pe id-ul altei persoane.
Asemenea program de spart parole sunt numai inventii, + ca termenul de "spart" l-a inventat
un mare "taran"... Daca ti s-a intamplat tie asta nu e problema.
Uite cum trebuie sa faci:
Deschizi programul Yahoo! Messenger si acolo jos este optiunea "Forgot Your Password?"
Banuiesc ca stii ce inseamna.
Si completezi in continuare datele introduse la crearea id-ului cu pricina.
Daca nu sti sa ajungi la "Forgot your password?" uite aici link-ul.
https://edit.europe.yahoo.com/......forgotroot
Mult Succes.

| PinkNightmares explică:

Stiu sa imi schimb parolatongue dar cred ca stiu cine mi-a intrat pe id si a injurat-o pe o prietena eu cred ca e un baiat din clasa a 8 a si nu avea de unde sa stie parola am sa o si zic pentru ca oricum mi-am schimbat-o era kikimiki deci nu avea de unde sa o stie si a stiut si parola unei prietene de fapt 4 prietenehappy si nu avea cum sa o afle tongue altcumva decat printr-un programtongue...deci care ii explicatia?

| Mistery98 a răspuns:

Din cate stiu eu nu poti sa afli parolele de la alti sau cine iti intra pe yahoo bafta!