| Stelutssa a întrebat:

Fundiţă. Vreau ideei cu aş putea scrie într-un caiet de genul acestora: http://1.bp.blogspot.com/......caiet.jpg. Paginile sunt in 3 culori (albastru, galben şi roz). Vreau cat mai multe ideei.Help pls :x :-*!
P. S. Nu vreau să îmi daţi rasp. gen "Fa-ţi oracol sau jurnal."

Răspuns Câştigător
| AnnaMaryStar a răspuns:

Scrie o poveste pe baza realitati.Cam ca un jurnal dar o poveste.Numele personajelor schimbale si o sa iasa o poveste minunata.

4 răspunsuri:
| Roxaaa0001 a răspuns:

Hmmm...Cred ca ai putea scrie vresuri de la melodiile care iti plac foarte mult:X

| Miaaa a răspuns:

Paii iti poti scrie lucrurile care iti trebuie, care ti le doresti, gen: UGG. uri, palton chestii, poti scrie datele, zilele de nastere a celor dragi, poti scrie numere de telefoane, de cine iti place, detalii despre el, despre prietena ta cea mai buna, despre aventurile tale, cu clasa, sau altcineva.

| hgfdsa a răspuns:

Poti face un jurnal de calatorie, o parte de criticat, poti incerca sa compui poezii si povesti sau iti poti face un fel de caiet de schite de moda etc. sper ca te-am ajutat. funda?happy

| TI a răspuns:

♥Compune cantece / poezi!
♥Scrie povesti despre lucrurile mici, neimportante / importante ce se intampla in viata ta de zi cu zi.
♥Desenezi.
♥Compui o poveste unde vei scrie o pagina in fiecare zi [ diferite subiecte thinking ] big grin