| bebitssa a întrebat:

Fundoi. Care joaca fermarama? Puteti sa-mi spuneti si mie de unde sa cumpar seminte de piersic? Sunt de abia la lev 1 si imi cere unu piersici. Dar elan? Var rog sa ma ajutati... Si mai ziceti-mi ce mai trebuie sa fac pe acolo.

Răspuns Câştigător
| чnÐяч a răspuns:

Nu se pot cumpara Piersicul si elanul il cumperi de la piata dar abia la lvl 3 ai acces acolo, piersicul poti sa-l castigi la roata sau la eventuri. Sper ca te-am ajutathappy

10 răspunsuri:
| minteuandedouaori a răspuns:

Mergi in oras si acolo vezi un fel de sera si dai click pe el :*
ca sa mergi la oras dai click pe chestia aia din stanga cu sageata succes:* big hug si numele meu este grepolis92 in joctongue

| mariusyk_9851 a răspuns:

Eu joc sunt lvl 22 piersicul nu il poti cumpara asa repede mai trebuie sa cresti si elani nu se pot cumpara acu nici ei doar daca ii castigi.REfuzale comanda si mai cresti. Fa alte comenzi si fa rost de multi gologani. Spor la recoltat! As cere funda te rog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu joc demult ferma si acum sunt suparata ca nu ma mai lasa sa intru nu stiu ce are tie iti merge, si la intrebarea ta trebuie sa ajungi la nivelul care iti da voie sa cumperi piersici eu am trecut demult de faza asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci in oras si dai la seminarie si iei piersic si la piata si dai la animale\pasari.

| OjogOctavian11 a răspuns:

Baaaaaa n-ai cum sa cumperi elani sau piersici asteapta pana la lvl 8

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deocamdata nu poti cumpara decat plante,[iersici poti cumpara doar cand ajungi la niv, 9

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragul meu aceste cumparaturi le vei puteaface dupa ce treci de niv. 1o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti da piersic doar de la lvl 59 dar eu sun la lvl 23 dar nu sunt sa ma dau mare. Eu sunt mihai! tu cine esti? si cum te ciama? si unde stai si cati ani ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand se cutremura casa inseamna ca ai un client

| NaughtyGirl a răspuns:

Bagă-mă în listă. Numele meu e duleabianca.
Spor!