| andreutza11 a întrebat:

Gandeste-te ca mai sunt 24 de ore pana cand moartea va bate la usa ta! Ce ai vrea sa faci, in aceste ultime momente?

Răspuns Câştigător
| cosima11 a răspuns:

In primul rand as sta toata ziua cu persoanele mele cele mai dragi. apoi, as manca mancarea mea preferrata[spaghete bolognese=p~], as merge la o petrecere, m`as plimba in parc cu rolele, as manca inghetata, as face plaja, as merge sa inot, mi-as suna toti prietenii, as citi o carte buna, etc.nu`mi ajunge o zi sa fac tot ce am insirat aici. dar cred ca cel mai important lucru pe care l`as face ar fi sa stau cu mama tata surorile cu nepoteeiii:X siii. nu in ultimul rand cu iubitu` meubig grin:X [aa da.si sa nu uit sa ma rog Lui Dumnezeu, ca poate s`ar indura si m`ar lasa sa mai traiesc mult si binebig grin]

17 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

As astepta-o cu o sticla de sampanie pe moarte. I-o fi sete de la atata drumbatting eyelashes

| Vizitiul a răspuns:

Eu nu ma gandesc la moarte, imi traiesc viata!

| Ea12345 a răspuns:

As da o fuga pana in Gorj big grin

| m4them4tic a răspuns:

Daca as fii constient de faptul ca moartea o sa bata la usa mea(deci imi stie domiciliul cu 24 de ore inainte), in cele 24 de ore ramase ma mut sa nu ma mai gaseasca.
Sincer ma numar printre cei multi care nu vor sa stie cand le va suna ceasul.

| cristi202 a răspuns:

Daca are de gind sa bata frumos la usa, asa cum a mai facut de citeva ori pina acum, sa bata! O las in pace, ca va pleca ea!happy Daca insa da buzna peste mine, si isi ma foloseste si ustensilele (ma refer la coasa), atunci e mai grav. Inseamna ca chiar mai am de trait 24 de ore. In cazul acesta, as duce aceeasi viata, cu citeva diferente: as face o evaluare a ceea ce a fost viata mea, mi-as aduce aminte de cele mai frumoase momente din viata, m-as uita in urma sa vad daca a meritat sa traiesc, sau am facut umbra pamintului pe degeaba, i-as cere lui Dumnezeu sa ma ierte de toate pacatele si greselile comise si as merge la un notar sau avocat sa las sotiei tot ce am, ca sa nu mai trebuiasca ea sa lupte, si sa alerge cu bani si acte pentru ce i se cuvine. Si inca ceva: mi-as anunta prietenii ca Doamna cu coasa nu ma iarta nici pe mine, si ca, cine vrea sa ma mai vada viu, mai are doar 24 de ore la dispozitie.
happyhappyhappy

| RainDrop a răspuns:

I-as face o farsa, as pune rahat pe sonerie!

| Alisa a răspuns:

Pai de ce sa ma gandesc la moarte, cand am o viata intreaga de trait cum pot eu si stiu eu mai frumos. Nu are rost.winking

Prefer sa ma ia pe nepregatite. Lasa moartea si gandeste-te cat de frumoasa e viata.

Răspuns utilizator avertizat
| Hombre a răspuns:

Pun curent pe clanta usii.

| HBK a răspuns:

Ma voi pregati cum se cuvine sa nu-i raspund la usa laughing. In principiu, sa nu fiu acasahee hee

| Altu a răspuns:

Eu zic sa cresti mare si sa-ti vezi de viata in loc sa-ti bati capul cu de'astea.

| ►βέβέℓύşă a răspuns:

M`as izola intr-o camera si nu as lasa`o sa intrelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@andreutza11 ...moartea nu bate nicicum si niciunde, ar insemna sa fie pipaibila si vazubila! Si sa vezi atunci ce s-ar ingramadi lumea sa bata la usa ei pentru varii motive: vai de ea, cat de hartuita ar fi! De aceea nu se arata decat prin semne, sa nu ne putem razbuna, sa n-o putem iubi...
Ce sa faci pana vine? Sa traiesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi bloca usa, o inchid ermetic sau ma mut in alta locuinta, dar nu-i raspund laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as suna pe toti cei care m-au suparat le-as da intalnire, si, si, si,... i-as bate cu zapada laughing tu puiule mic ai gasit intrebarea pe net, nu iti doresc sa stii ce simte un om cu 24 de ore inainte.

| Brigi_5231 a răspuns:

Sa ajung la concertul lui nick jonas

| Brigi_5231 a răspuns:

Chiar te-am ajutat cu raspunsu` meurolling on the floor)))))))))?