| xDoll a întrebat:

wave
care este tara voastra preferata si de ce?!
se scuza intrebarea [lipsa de ocupatie]

Răspuns Câştigător
| Scândură a răspuns:

Brazilialove struck. Am fost acolo anul trecut si inima mi-a ramas acolo!
E superb! Rio de janeirolove struck si carnavalul din februarielove struck plajelelove struck
Ahh, ce amintiri!happy Si baietismug
Banuiesc ca tie iti place India, vad ca esti fana Culoarea fericirii. SI mie mi se pare o tara faina, traditiile, oamenii, filmele lor in care canta si danseaza si sunt mereu fericiti, buni si credinciosi! Plus ca au niste temple si cladiri in tara:X
Sper ca te-am ajutat!

10 răspunsuri:
| DrDeath a răspuns:

Pai tara mea este america.Decoarece are un asfalt super pe unde se poate merge cu LongBoardul. Oamenii sunt de treaba, la facultate e super acolo(de abia astept sa merg).Nu se fura asa de mult ca in Romania.
Etc.

| trifescugabriela a răspuns:

Spania! Sincer nici eu nu stiu dc imi place dar imi place!

| Lummy a răspuns:

Imi place japonia (am citit shogun) si imi plac obiceiurile lor si egipt. piramide :X

| AleX_3918 a răspuns:

Salut! Tara mea preferata este Africa de Sud. Pentru ca acolo s-a gazduit Fifa World Cup 2010. Si a castigat favorita mea, Spania. P.S: Eu am tinut cu Argentina dar dupa ce a fost eliminata, am tinut cu Spania. FUNDA?!

| porumbitza a răspuns:

India.Sti tu de ce!

| uoiza a răspuns:

Tara mea preferata este china pentru ca are o istorie fascinanta si oamenii sunt diferiti, deci sunt speciali.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Belgia, pentru ca am trait acolo. E incomparabil, daca vezi aici o casa bogata de la noi, acolo e deja mediocra.

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

A mea este India si o iubesck foarte mult imi plac cum se imbracă femeile de acolo si acolo sunt si actorii mei preferati.

| biancutsa_7385 a răspuns:

Tara mea preferata este india.ador portul lor, dansurile spledide si ritualurile.de aceea ador si filmele indiene.banuiesc ca si tie iti place "culoarea fericirii" la fel ca si mie nu?:*

| hair0spray a răspuns:

Japonia.Pentru ca oamenii sunt civilizati si au un trai foarte bun.Plus ca ador felul in care arata asiaticii, ochii aia.