| mioara a întrebat:

Hai cu toti sa-i ridicam o statuie REGELUI POP MICHAEL JacasaON in centrul Bucurestiului ce ziceti? mama de la mana.

Răspuns Câştigător
| littlesunshine a răspuns:

Foarte aiurea din partea ta sa faci misto de o asemenea personalitate.
Brigaela mai gandeste-te de 10 ori si documenteaza-te bine inainte sa aduci acuzatii atat de grave chiar si unei persoane pe care nu o cunosti personal. Urat Urat Urat brigaela. Lasa omul sa se odihneasca in pace.

8 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu mi se pare amuzant, daca se voia a fi o gluma. Daca vorbesti serios, nu poti decat in curtea ta, pentru spatiul public iti trebuie aprobari (pe care nu le obtii decat pentru monumente istorice si si atunci, cu spaga).

| elena a răspuns:

Poate in ograda ta si aduna tu mainile... daca tii neaparat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bei da Michael Jacasa e acelasi lucru cu Michael Jackson straight face? si scuze pentru primul raspuns :p.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa radeam...ha ha ha.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine-i MICHAEL JacasaON si la ce i-ar folosi o statuie?

regis
| regis a răspuns:

De ce ar trebui sa-i ridicam o statuie in centrul Bucurestiului? Eu inteleg ca a avut multi fani, e regretabil ca a plecat dintre noi, dar de aici si pana la a-i ridica o statuie este cale lunga... Cred ca avem destui inaintasi care ar merita statui si nu au nici macar o pagina in manualele de istorie; ce treaba avem noi cu un muzicant american?!?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu-i contest valoarea artistica, dar sigur vrei sa-i faci statuie unui pedofil?

| izh56 a răspuns:

Mai bine donezi banii de statuie unui orfelinat. Ar fi mai util.

Întrebări similare