Mie imi place mult caldura, verdeata, florile, culorile, lumina. Acum doresc doar sa treaca iarna, sa vad iar verdeata si soare si ar fi perfect!
Ok, decii... Undeva, intr-o casuta mica la poalele muntilor, pe o canapea confortabila de culoare crem, langa un semineu. Iar alaturi pe cineva drag.
Pai.pentru mine ar fi un loc special in 'Feudalia'(lumea mea construita de mine). Aici e racoare, dar nu frig, sunt multi ciresi vi visini, gradini de cameli si crini japonezi(fiindca ' Feudalia' se afla undeva in nurdu Japoniei).
Aici imi las eu visele sa zburde, in libertate, alaturi de pasari (privichetoarea ce canta lin si dulce). Aici ma recreez, simi gasesc eul interior, aici imi gasesc inspiratia si locul meu special care s-ar putea numi 'Feudalia', dar de fapt e acasa! 1^_^
Pai orice loc poate fi perfect atunci cand esti cu persoanele perfecte. de exemplu locul meu preferat e intr-o gradina la un prieten cand ne strangem toti in jurul focului si spunem povesti, bancuri, ne jucam
Imaginea perfecta care mi se reflecta in minte in momentul de fata imi reda spiritul craciunului.si spun asta pentru ca imi apare o casa mareeee cu un semineu si cu un bradutz, alaturi de familia mea si cu pisicuta prin preajma! dap, e minunat(((((()))))))
Yurisa întreabă: