| ✿puffa✿ a întrebat:

Hai sa facem un fel de jocbig grin.Inchipuiti-va un fel de film si alegeti voi genul...de aici:sf, horror, thriler, comedie sau drama.Acum etapa 2:povestiti filmul aici pentru a fi "votat". Cel mai bun primeste fundita... daca va lasati si id-ul sau il dati pe privat primiti de la mine saw(1, 2, 3, 4)pe gratis sau 4 poze rare cu cine vretihappyAsta pentru locu unu.
locu 2:primeste 2 poze cu rare cu cine vrea +Saw 1 si 2
locul 3:primeste 2 poze cu vedeta care vrea el foarte rarae si una cu felicitari(editata de mine)
V-a bagati?

4 răspunsuri:
| Akid a răspuns:

Da ma bag eu

uite filmul
e drama: ana era o fata obisnuita cu activitati normale. avea un prieten ffffff bun de care era indragostita [dar el nu stia]. se intelegeau ffffff binee. erau in aceeasi scoala. mergeau impreuna. dar exista o alta fata care se datea la amicul ei doar ca sa o faca geloasa.
pana cand ana a aflat si de atunci a ramas fff trista. cand i`a spus respectivului el a inceput sa tipe la ea zicandu`i ca nu e treaba ei cu cine vb el
iar ana a plecat plangand si de atunci nu a mai vb cu el niciodata.
bine deh` ca nu e cine stie ce povestea dar e reala. difera numele.
astept voturi
daca castic ceva imi dai msj p privat
ceea ce nu prea credlaughing)

| PrettyReckless a răspuns:

Horror

Era o femeie pe nume Julia, care era insarcinata in luna a 6 a, dar copilul era fiul diavolului. Ea nu stia. Dar a aflata in noaptea aceea cu luna plina. a venit diavolul in camera ei, vroia sai scoata copilul acela. ea a incercat sa fuga, dar nu putea. Diavolul vroia sa-i scoata inima si vroia sa ia pe fiul lui din ea.
Julia era un mediu, vede viitorul si stia ca copilul acelasi nu este a ei. A fost violata de Diavol, a fost Aleasa...era cunostiena ca pe data de 13 Ianuarie fiuli diavolului va iesi pe pamanat, iar Jjulia a muri in timp ce va naste.

| PrettyReckless a răspuns:

Id- you_killme88

| MadaxLina a răspuns:

Gen:Comedie
Titlu:2 catei si. 2 matze
Made by: MadaxLina
Imagine: MadaxLina
Sunet: MadaxLina(nu are)
Decor: MadaxLina
Coregrafie:MadaxLina
Interzis copiilor sub 1 an. genul programului: film...*CE FILM MA?*
aaa da...Comedie...vizionare placuta dragii mamei!
1...
2...
3...

Incepand cu strada ce leaga New York-ul de cel mai rece colt al Statelor gasim o catelusa.Cu ochii plini de lacrimi de crocodil cu mustati scoate un scancet de leu.Ma gandesc sa o duc acasa dar imi amintesc ca am un drac de pisica care ma asteapta cu mancarea pe masa.Am luat-o in brate.tot drumul catre casa aceea cu graffiti facut de pustani acest caine a mirosit a sunca.
-Am ajuns acasa!
-Meow!
Pisica incepuse sa maraie iar cainele sa miaune.Mam asezat la masa iar pisica s-a uitat la mine ca noul ei dusman, nu am luat-o in seama.Mam dus la plimbare cu cainele care pana atunci statuse cu coada intre picioare de frica pisicii.Am fost in parc neam jucat si cand venim acasa, casa luase foc iar pisica mea demonica statea cu cheile de la masina in gura in sens ca ar vrea sa plece.Am lasat-o afara pentru ca stiam ca e laba ei. Un an mai tarziu m-am mutat. Am comandat o pizza:
-Ne scuzati dar din cauza furtunii nu o vom putea livra.
Cainele meu si-a pus o vesta si s-a dus dupa pizza.Am dormit am stat la caldura cu gandu. ce o face? Dintr-o data se aude un tic tac de la usa.Ies sa vd ce e. ghiciti cine era! http://www.google.ro/......tp?/imgres r:4, s:24&biw=1280&bih=836 Nui problema cai cam lung siteu da nah.Si am trait fericiti pana cand sa demolat blocu. SFARSIT

ATENTIE! NU CITITI DACA SUNTETI SLABI DE DUH!
Dupa cum ati observat titlul nu are nici o legatura cu filmul.BA ARE! In timp i-am pus nume catelusei(sasha). Sasha face cat doi caini!

Multumim pentru vizionare ^-^