| eubahhh a întrebat:

Hai sa facem un joc! adica fiecare raspunde si pune o intrebare! de exemplu eu incep pun intrebarea si cel care o vede raspunde si pune alta intrebare, apoi urmatorul rasp si pune o intrebare.si tot asa!

eu incep : cum te numesti?

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Munte. De preferat intr-o cabanuta unde pot imbina elemente moderne cu natura. Si sa fiu cu persoana iubita sau cu niste prieteni apropiati.

Cum arata pentru tine partenerul ideal ( din toate punctele de vedere, fel de a fi si aspect )

| Cσσкiє a răspuns:

Bună seară. Mă numesc Andreea, voi spune şi vârsta ( 12 ani ). Dragă Larissa, nu te considera " ţăran ", sunt sigură că eşti o fată specială şi deosebită, nu luă în seamă ce spun unii oameni cu un IQ scăzut, nu merită. O seară excelentă! Şi întrebarea mea este... Ahh, ştiu! Cui nu`i place de Sangeroos? happy

| cristi202 a răspuns:

Partenera ideala: simpla, dar profunda, feminina, linisita, cuminte, fizic - citeva kg in plus, dar nu grasa, dragalasa, finuta in miscari.

Ce ai facut cu prietenul(a) ultima oara? (Inafara de sex, bineinteles, ca asta se pare ca se include de la sine de fiecare datahappy )

| Elaaaaaaaaaa a răspuns:

YOneLabatting eyelashes

cati ani ai?happy

| Elaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai cand am intrat, nu era intrebarea pusa.
sau poate n-am vazut eu binelaughing.

btw.

marelove struck!

| eubahhh explică:

Ionela tu trebuia sa rasp la intrebare lui paula

am 16 ani

mare sau munte?

| Betty18 a răspuns:

Paulatongue

ce-ai mancat la cina?laughing

succes

| ViseColorate_4467 a răspuns: