| andutxza a întrebat:

Hai sa omoram plictiseala si ziua de azi sa fie ziua :intamplarilor amuzante. Povestiti si voi ce intamplare haioasa vi s-a intamplat.
Deci intrebarea mea este:Care au fost lucrurile cele mai haioasa care vi sa-u intamplat?

Răspuns Câştigător
| scully a răspuns:

Anul trecut la ziua verisoarei mele am facut farse la telefon si l-am sunat pe un fost coleg; ne-a raspuns taica-su beat mort. Si noi am tacut, am facut liniste si a tacut si el. La un moment dat am crezut ca a inchis si am intrebat: ''Nenea, mai sunteti pe fir?'' el ( abia vorbind): ''Daaaa... da...'' si noi: ''dati-va jos sa nu va electrocutati''.
tongue

2 răspunsuri:
| Ochiialbastrii a răspuns:

Uite de exempu azi laughing Eram in microbuz si a intrat o prostituata n microbuz si toate locurile erau ocupate si langa mine si prieena mea cea mai buna era un baiat de vreo 17 ani si vine aia si se pune in bratele baiatului aluia si ii zice: nu te superi daca stau pe tine nuuu?batting eyelashes si ala : Nuuuuuuuuuuuuuu nu ma supar rolling on the floor Si baiatu ala scoatea gemee de durere gen : ăăăăăăăăăăhhhhhhhhhhhh uhhhhhhh îîîîîîîîîîîîîhhhhhhhhh
Eu cu prietena mea eram pe jos de ras nu mai puteam laughing))
Nu stiu daca acum este amuzant dar pe moment a fost fost maxima faza laughing)

| lucas_6655 a răspuns:

Pai cel mai amuzant lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit la un copil care se agata de picioarele tuturorcand intrau pe usa dupa ce se suna si la un moment dat a intrat diriginta sa aruncat pe piciorul diriginterolling on the floor sau odata cand eram nervos am dat cu picioru intr-un gard si mi-am prins picioru dupa am inceput sa rad si am cazut iar deoarece nu ma puteam opri din rasrolling on the floor funda plz