1.antonim2.pentru ca nu pot prinde un soarece3.ca sa se blocheze ei ca prostii4.da5.ca este prea grabit sa prinda infractorul6.[cade pe o parte ori dreapta ori stanga]nu serios cade in picioare7.ori pentru ca sunt proaste ori pentru ca au ghinion8.Peace Day9.pai intimp ce inoata ele mananca mult si se ingrasa este cam asa slabeste-ingrasa slabeste-ingrasa10.asta este o intrebare ciudata si un raspuns sinistru si infiorator din piele de om din ce crezi, nu nu nu glumeam din piele de animal11.va fi cu sub -0 grade decat ieri12.nu dar daca face un accident da! 13.frate asta da intrebare paiii...pentru ca nu o au destul de mare ca sa se mareasca sau pentru ca baietii sunt reci in interior sau pentru ca sunt prea fraieri ca sa isi dea seama care este apa calda sau rece! Funtita?! Plizzz
1-antonim 2-o intrebare banala 3- pentru a se inchide usa 4-da 5-o intrebare din nou balala 6-cade in picioare 7- o intrebare banala 8-Peace day 9- ca mananca 10- o intrebare banala 11- o intrebare balala 12- nu 13- o intrebare balala *(((( la numerele care am scris o intrebare balala inseama ca nu se gasesta raspuns sau nu exista raspun))) ( si scuz dac nu am scris corect peste toto m-am grabitn pa)
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: