anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai salut! Am si eu un coleg carecare mai nou si-a cumoarat un aparat foto misto, ma rog. Ideea e ca: se ofera sa faca poze la colege prin oras si cere 5 lei pe 10 poze... Si ma streseaza se mor ca cere bani pentru niste poze care dupa ce le trimite persoanelor respective oricum le sterge. Cum as putea sa-i zic sa nu mai ceara bani ca nu-i frumi? Stiu ca e cea mai naspa intrebare dar na.

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Chiar crezi ca nu e "frumi"? Nu cumva esti un pic invidios pe ce face el? happy
Eu zic ca nu e rau ce face. E mare lucru sa primesti 5 lei pe 10 poze. Eu unul nu as da. Decit daca... fie fotograful e artist, si face poze faine, fie e un bun vinzator, si stii ca sunt oameni care reusesc sa scoata bani din nimic?, fie e ceva intre mine si el, daca e o ea, o dama faina pe care o cunosc un pic, de ce sa nu ii captez atentia un pic?
Si nu e rau ca le sterge mai apoi, pozele nu inseamna nimic pentru el, dar pentru cele din poze e ceva, ele trebuie sa le aiba, nu el.

Răspuns utilizator avertizat
| BogdanBz a răspuns:

Eu cred ca te roade invidia, dar rau de tot. In nici un caz nu esti tu vreun pui de biserica si vai domnule te deranjeaza ca acest coleg cere bani pentru poze. Era o problema daca facea poze xxx si mai si cerea bani, insa omul si-a gasit o metoda prin care isi scoate niste bani si pentru asta tot respectul. Eu cred ca pe tine te roade in interior faptul ca el face bani si tu nu!

| Muresan_Marius_Ioan_1975 a răspuns:

Facutul pozelor e motiv de "agatat"...