Verifica start up windowsului (banuiesc ca ai windows) si vezi cate programe iti ruleaza automat la deschiderea sistemului. Te-as pune sa te uiti si in services dar acolo poti sa debifezi din greseala un serviciu esential sistemului. Comanda este Start->Run->tastezi msconfig si alegi de sus meniul Startup. De acolo debivezi toate programele care nu apartin sistemului. Iar pe langa ele trebuie sa lasi bifat si antivivirusul sa se incarce o data cu sistemul. Sper ca te-am ajutat. Pt mai multe detalii contacteaza-ma.
Cred ca da. Adica, din cate am observat si mie imi mergea asa si dupa ce am mai facut curat prin ele a inceput sa mearga mai bine. Dar, probabil a fost o simpla coincidenta.
Sper ca pe CookieFace il va ajuta raspunsul meu.
Depinde de cat spatiu ai in partitia C:, daca ai minim 14 GB, n-ai nicio problema, asa am patit si eu la unele jocuri deoarece aveam sub 7 gb in C:, in caz de ai prea putin spatiu in C: sfatul meu este sa intri in control panel si sa scapi de programele si jocurile nefolositoare aaaa...si evita sa instalezi jocurile in partitia C:, bafta...
Davyduchiha2001 întreabă: