Pana pe la 18 ani. Dar daca ti-a venit ciclul repede, chiar pe la 16 ani te opresti. Esti ok, nici scunda dar nici girafa.Esti doar peste emdie. Eu am 16 ani si am inaltimea ta. Dar mie mi-a venit ciclul tarziu asa ca inca sunt in crestere si in plus am mostenire genetica. Probabil ca si tu mostenesti asta. Oricum fi mandra de asta, ai alura de fotomodel! In general ti se va parea ca esti prea inalta, mai ales intre oameni. Dar asta doar pentru ca foarte multi sunt scunzi. Multi copii din zilele de astazi nu mai cresc si se dezvolta normal pentru ca beau energizante, fumeaza si alte porcarii, iar persoanele de varstele 2, 3, se tot cocoseaza de greutati, si munca la birou. Dar inaltimea normala, este cam ca a ta. Gandeste-te ca multe te invideaza pentru asta, si te poti uita la tipii inalti. In general aceia sunt cei maid raguti, bine facuti, si ca lumea. Aia mici de multe ori raman mici tocmai datorita chestiilor descrise mai sus. Asa ca smile, colega
Bună.
Cunosc o fată de 14 ani care are 1.71 și nu mai crește. Cred că așa se va întâmpla și în cazul tău, vei mai crește câțiva cm.
Fetele în mod normal cresc până la 17-18 ani.
Sper că te-am ajutat!
Ca fata cresti in inaltime pana pe la 14-15 ani, eu dupa 14 nu m-am mai inaltat am ramas la 1.78 m.
Dupa incepi sa te dezvolti mai bine,sanii, iei in greutate, te conturezi ca adult.
Esti destul de bine.sa fi inalt nu e un lucru rau.este chiar un atuu. Cam pana la 16-18 esti tot in crestere. Daca o sa practici vreun sport o sa mai cresti. Si mai ales daca parintii tai sunt oameni inalti tu nu ai cum sa fi scunda
:*
Buna. Pentru inceput, practici vreun sport? Volei, sau ceva de genul? Inaltimea pe care o ai este buna, depinde si de genele pe care le ai, daca mama ta este inalta sau bunica din partea tatalui tau etc. In mod normal corpul creste pana la 18-20 ani. Dar ai toate avantajele esti inalta si banuiesc ca supla Deci profita O zi buna.
Fetele cresk in general pina la 17 ani. Dar sunt si exceptii. Pekind eu cred ca 1.70 nu este foarte inalta la virsta de 13. Baetilor le plac fetele cu picioare lungi.
Da esti inalta si asta e un avantaj depinde cum te vezi tu. Si fetele cresc pana la aprox.18 ani.
Pai...eu cred ca nu esti inalta pentru ca si eu am 14 ani si am 1, 74 si nu ma consider exagerat de inalta.In privinta celei de a doua intrebare cresterea dureaza pana la 18-19 chiar 20 de ani...deci da vom mai creste.
Pai eu am 18 ani si am 1.80 asa ca...da-ti si u seama! da esti inalta pentru virsta ta! Fetele cresc cam pana la 18 anisori asa!
Este o inaltime destul de buna pentru varsta ta. Fetele se opresc din crescut in general pe la 14-15 ani, in schimb baietii pe la 17-18. Apropo eu am 16 ani si am 1.82 m