Şi sora aceea malefică a invadat lumea şi a cucerit.o cu parfumul ei. Sfârşit.
Serios, altă treabă chiar n-ai, decât să creezi basme moderne?
...Insa intr-o zi un barbat s-a indragostit de malefica sora si a aflat totul despre ea,apoi s-a inteles cu mai multi oameni din trecutul ei, distrusi cum erau sa o distruga, sau cel putin sa reuseasca sa distruga rautatea din ea...continuati
Astfel de scene se practica in stand up comedy.e frumos sa faci asa ceva. daca ai cu cine, si daca ar fi amuzanta ar fi si mai bine!
Apoi,intr-o zii,fata acea foarte frumoasa,s-a dus in casuta sorei,si a intrebat-o scurt,fara ca sora sa banuiasca ceva:
-Sora,tu ce faci aici?
-O dulcea mea surioara!*Isi spune in gandutetea-s in pamant*.Eu fac aici pentru animalele neajutorate.
-Si atunci? Hartiuta asta pe care scrie numele meu ce e cu ia?
-Pai,a,.am vrut, sa,.
-Sa ce surioara?
-Lasa-ma
Si o scotea afara!
-Nesimtit-o! Si asta vrei sa imi furi! Iesi afara cofotat-o!
Si s-a dus, la palatul ei.Acolo,un domn numit Charles De'Levende o astepta p-un cal.
-O scumpa mea prietena! Vreau sa te.
-LASAMA SI TU IN PACE!
-Dar,e ceva important.
-DUTE NAIBII!
Fata frumoasa,fiind foarte suparata,nu mai stia ce sa faca de nervi,iar apoi,in FOSTA camera a surioarei gasi o hartie si scria pe ea:
''Ce'as dori cu'n rand de potiunii
Sora sa mi-o omor!
Si printul,desigur,al meu sa fie
Bogatia ei,a mea sa fie
Totul in roz sa se afle
Cu magii imbucurate
Si-mi spun in minte
Oare cum sa moara
Si am facut o potiune
Si-si va lua sfarsitul''
Sora s-a speriat,iar,sub dulap gasi inc-o hartiuta, dar era mai ciudata:
''Aici am o potiune, sa stiu sa n-o arat
Lapte de capra
O floare de papadie
Si un firicel de pupaza
3 cociane de ceapa
si un catel de usturoi
Le amestec toate toate
Si ii le puui in bol''
Si contiuna altcineva.
și pune la cale multe planuri de distrugere mărețe ce crede că o vor devora încet pe dinăuntru.
P.S. Credeam că TPU este un site de întrebări, nu de conceput povești. Părerea mea.
"A fost odata ca niciodata o fata foarte frumoasa care era bogata si avea tot ce ii trebuia, dar avea o sora despre care nu stia ca e malefica si pune la cale multe planuri de distrugere.Ea o iubea enorm de mult pe sora sa. Intr'o zi s-a indragostit de un baiat care nu o iubea doar pentru ca era bogata ci pentru personalitatea ei si frumusetea nemarginita...Sora sa mai mare cand a vazut asta...
Insa cel mai mare plan al sau a fost de a o pune pe sora ei la cersit, spunandu-i ca ii trebuie bani pentru o boala foarte grava (insa surori ei ii trebuia pentru bautura si droguri), pentru ca bani pe care ii au ei nu ii sunt de ajuns. Fetitta s-a pus la cersit in coltul strazii unde a venit mama sa care credea ca este pierduta si ii pusera in pusculita 3000 de euro, avertizand-o ca se va intampla ceva foarte rau. Fetita mersera la sora ei pentru a ii da bani, dar pe drum intalneste un om cu o masca. Ii luase bani si si o pune in masina legata la ochi. Ajugand la o incapere mai veche fetita fuu legata de un scaun unde a pierit de foame. Dar inca nimeni nu o judeca pe sora ei pentru aceasta chestien. funsitza?