Da, Hannah Montana este si cantareata. Uite un album scos de ea: http://www.amazon.com/Hannah-Montana/dp/B000K2V7BY/ref=pd_bbs_sr_5? ie=UTF8&s=music&qid=1232114308&sr=8-5
Lolz )) de ce nu )). Pina si filmul iti da conferma.))e asa de greu de crezut.))
Vad ca iar se revine la hanna montana miley cyrus asta! Bai frate femeia e praf am zis-o si o reiau, iar fetita asta de e anonima ne-am dat cu totii seama ca este vorba de o singura persoana asa ca puteai sa iti spui parerea intr-un singur raspuns! Fuc* hanna montana
Sincer este cantareata, insa Miley are o voce de un ton, ragusita, nu imi place deloc de vocea ei iar pe langa cu pozele alea in sutien si altele...mda e clar ca fata asta o cauta cu numanarea. E foarte fitoasa o am confirmata de la o ruda care sta la Hollwood de aproximativ 8-9 ani pentru. lucreaza acolo iar este clar ca este cunoscuta acolo intrucat, ruda, mia-a spus ca a vazut-o intr-un magazin iar, ruda, a intrat in magazin sa o vada iar ea se certa cu prietena ei cica sa-ar putea sa fi fost Mandy.ma-ai bine zis o certa ca ia-r fi uitat acasa glosul/rujul acesteia. Dupa mine deja e banal sa te certi pentru. asa ceva imi cer scuze pentru. greselile gramaticale.