| TurnOn a întrebat:

Heeei TPU! Doresc cateva idei pentru revista scolii. Articole care sa fie interesante si dati orice idei va vin prin cap ( citindu-le o sa-mi vina poate inspiratia) Merci de atentie! Va pup!

5 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Imagine: o caricatura sau o pictura ceva
Bancuri: fara injuraturi
O compunere creata de un elev: sa atraga atentia
Stiati ca: http://funchild.ro/stiati-ca/diverse.html
Informatii despre o activitate: despre un sport de exemplu.

| MarryBlue a răspuns:

Heeei! ce zici de teste gen "cu ce vedeta te asemeni?" sau " ce stil de a te imbraca ai? " etc. sau sa ai o rubrica intitulata 'despre noi" si sa spui la fiecare editie despre problemele adolescentine ( cosuri, par gras), o rubrica in care sa scrii despre o vedeta (o vedeta care sti ca este foarte apreciata in scoala voastra), horoscopul (poti sa-l iei de pe net multe posturi de tv fac astawinkingtongue ) ai putea sa ai in revista scolii chiar si benzi desenate sau un fel de poveste care sa continue la fiecare sezonwinking.dar mai intai trebuie sa alegi si o tema potrivita pentru ca revista sa fie reusita si cumparata... Sper ca ti-am fost de ajutor! FUNDAAAAA! please!batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place targul: tu inspiratie, eu funda tongue Cred ca ar trebui sa te gandesti la articole care sa se muleze pe aspecte care fac parte din viata tuturor elevilor.Internetul de ex.fa o rubrica pentru un site bun, util. Poti incepe cu TPU(si TPU chiar este un instrument de inspiratie pentru ca maj sunt elevi de pe aici,studiaza-l si vezi ce probleme au elevii,de ce sunt pasionati,ce subiecte starnesc cele mai multe dispute si care subiecte apar cel mai frecent),neaparat sa nu uiti de StumbleUpon - site-ul asta chiar este instrumentul care se muleaza pe orice profesie sau pasiune(contine info variate,actualizate,cu rating ridicat pentru orice domeniu de interes). Mai mult, da posibilitatea celor care vor sa-si publice creatile in revista(chiar daca poate sunt mai proaste, merita sa faci asta cu o revista oricand). Eu as spune sa eviti subiectele foarte livresti(gen articole despre filosofia lui Kant sau despre evenimente istorice etc). Cauta sa fie subiecte care sa aiba legatura cu viata elevilor.Si cum in viata te intereseaza oamenii din jurul tau cel mai mult,de ce sa nu iei profii pe rand sa-i pui sa-ti dea un interviu despre ei insisi, poveste lor de viata pe baza intrebarilor pe care le pui tu. Cauta info spectaculoase despre subiectul care este la moda in scoala(de exemplu toata lumea se uita la un anumit serial, sau Harry Potter - e un interviu in times in care tipa care a scris cartea spune ca e satanista si ca doneaza catre biserica lui satan o parte din banii pe care ii dam pentru fiecare volum.sau daca scoala are echipa de baschet,sau handbal,baga niste chestii despre sportul asta(la ce ajuta? mareste potenta? etc). Oricum ar fi,sa aiba legatura cu viata adolescentilor din scoala,nu cu diverse informatii de tip "cultural" pentru ca toata lumea gaseste info pentru asta pe net si nu mai e nevoie si de o revista in scoala cu asa ceva(doar in timpul orelor tot asta se face). Revista ar trebui sa fie un ice-breaker, ceva interesant de citit in pauza pentru elevi, nu pentru profesori(desi e clar ca si ei o sa fie interesati).

| Vio199 a răspuns:

Pai horoscop ptc oricine isi citeste horoscopul,stiri din scoala,bancuri, rezultate de exceptie(sa publicati in revista rezultatele eleviilor cei mai buni si picturi pentru ai motiva sa devina mai buni sa ajunga in revistalaughing) "Risipa de potential sau a nu face nimic este calea spre a deveni nimic" care sa contina Cum sa le exersezi, Esi talentat? Esti frumos si sanatos? Esti bun? Ti-ai propus un scop nobil...Traditii ale scolii Elevii lenesi se manifesta astfel... De ce se esueaza in viata? ce le plac/nu le plac fetelor/baietilor la baieti/feta.Cei mai buni colegi (care sunt prieteni buni ajuta nu jignesc fac onoare clasei) si la fiecare clasa de 6-8 sa intrebe care sunt o fata si un baiat si cand apar in ziar sa fie numele si clasa nu mai am ideeilaughingthinking

| Numb a răspuns:

Hmm...poti scrie ceva de problemele adolescentilor, transformarile pe care le sufera acestia...sau mai poti scrie ceva amuzant cu bancuri glume. Sper sa iti fie de ajutor.