Dacă vei practica un sport sigur vei slăbi, ca de exemplu voleyball sau handball, și te și înalți.
Uite, poate te ajută site-ul ăsta.
http://www.eva.ro/......11994.html
Pai,in fiecare zi 2-3 ore de sport de dimineata sa bei o cana cu ceai,poti manca :legume,fructe,salate si cate un dulce in fiecare zi, de pofta si nu poti manca:carne, nu prea mult prajit, nu prea mult condimentat, sarat.etc,cam asta, sper ca te-am ajutat
Am fost in situatia ta,am slabit, dupa care am pus la loc
Marea mea problema o reprezinta dulciurile! Le ador, mai ales pe cele cu mult zahar si lapte, si urasc ciocolata neagra.
In plus, nu-mi plac legumele si fructele aproape deloc
Dar acum 2 ani am slabit vreo 15 kilograme.Am avut ffoarte multa ambitie, n-am mancat nimic nimic dulce ci doar carne fripta, peste, mazare si alte chestii
Din 2013 vreau si eu sa incep sa tin dieta si cred ca voi reusi...am inceput sa ma satur de atatea dulciuri, am mancat foarte multe anul acesta!
Succes si un an nou fericit
Sportul ajuta enorm, si este singurul care iti face metabolismul mai rapid.Pentru a-ti pastra motivatia si a te mentine si dupa dieta, eu ti-as recomanda sa nu te referi la asta ca la o "dieta" ci inceperea unui "stil de viata sanatos". Adica nu te uita la aceasta situatie in asa fel:"de maine incep dieta iar dupa ce voi ajunge la greutatea mea ideala voi fi atat de fericita incat voi incepe sa ma rasfat cu tot ce mi-a lipsit pe parcursul dietei". Daca vei gandi asa, vei pune la loc kilogramele.
Pentru a evita acest lucru, nu te depriva de tot ceea ce iubesti.Adica,daca iti plac mult dulciurile, nu renunta la ele complet, ci mananca cateva patratele de ciocolata o data la 1-2 zile. Daca le tai complet din dieta esti mai dispusa sa mananci exagerat in perioada urmatoare.
Deci poti manca cam ce vrei tu, dar portiile trebuie sa fie mai mici.Si,ca sa-ti scriu sfaturile de mai sus in forma unor idei principale, mai usor de urmarit:
1.Fa efort fizic in fiecare zi, chiar si o plimbre in parc ajuta.
2.Mananca alimentele care iti plac, dar mai rar si in cantitai mai mici.
3.Mananca mereu micul-dejun.Te va ajuta sa mananci mai putin in timpul zilei.
4.Include multe fructe si legume in dieta.
5.In loc sa mananci 3 mese pe zi, imparte-ti mancarea in 4-5 mese mai mici pe zi.Sau 3 mese principale si 2 gustari sanatoase, cum ar fi un fruct, alune, o salata.
Si sa ai mereu o atitudine pozitiva, aminetste-ti ca faci asta pentru sanatatea ta, nu doar pentru a arata bine!
Mama tine cura de slabire dar nu e neaparat o cura de slabire ci doar mananca din fiecare cate putin; ea avea 70 de kg si acum are 53
anonim_4396 întreabă: