| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Heei! Am gresit fata de cea mai buna prietena, si nu stiu cum sa repar. Cred ca nu ne-am mai certat de o groaza timp, si acum e ciudat pentru mine. A gresit si ea, dar in situatia in care sunt am gresit eu. M-a rugat pe la 10 seara, sa vin la ea deoarece parintii au plecat la ziua unor prieteni de familie.Era tarziu, si nu am putut sa merg, facusem si baie pe cap.S-a suparat, bineinteles, si a pus un status cam de indiferenta.Am vorbit cu ea, si chiar pare indiferenta. Ce sa fac intr-o situatie ca asta? Nu sunt eu cu chestii d'astea dulci si nici ea. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| FrumoasaTa a răspuns:

Spune-i asa

''Iarta-ma te rog dar sincer nu aveam incotro trebuia sa stau acasa si i plus era si tirziu...Sunt sigura ca daca ne reimprietenim nu ne vom mai certa o perioada ft lunga te timp.Te rog mult nu fi asa indiferenta si intelege ca nu-mi place ca noi sa fim certate.Te rog haide sa ne impacam''

La prietena mea merge

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa-i explici ca parintii nu te-au lasat.
nu ar fi trebui sa se supere. intre prieteni trebuie sa existe intelegere.

| FrumoasaTa a răspuns:

Eu spun sa-ti ceri iertare

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru FrumoasaTa):

Da, dar e atat de greu straight face...
Este indiferenta, foooarte indiferenta.

| FrumoasaTa a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Mersi de funda

| wforweirdo a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Cum să se supere din așa ceva? Eu nici măcar nu mi-aș cere iertare.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru wforweirdo):

Pentru ca era singura acasa.Nici eu nu prea inteleg, dar fiind indiferenta cu mine ma simt foarte, foarte prost.

| wforweirdo a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Nu e vina ta,dacă tot era singură acasă,de ce nu a venit ea la tine? Poftim,trebuia să îi spui asta, nu cred că venea. N-ai de ce să te simți prost, o să vă împăcați, ar fi culmea să se supere pe tine pentru atât. I-ai spus că nu te-au lăsat părinții? Fă și tu pe indiferenta, vezi cât rezistă.

| FrumoasaTa a răspuns (pentru PamfleticaTotHellenne):

Spune-i asa

''Iarta-ma te rog dar sincer nu aveam incotro trebuia sa stau acasa si i plus era si tirziu...Sunt sigura ca daca ne reimprietenim nu ne vom mai certa o perioada ft lunga te timp.Te rog mult nu fi asa indiferenta si intelege ca nu-mi place ca noi sa fim certate.Te rog haide sa ne impacam''

La prietena mea merge