| NSHFY a întrebat:

Heei! Cu ce as putea sa imi vopsesc rolele? Sunt albastru inchis cu negru..si ar prinde prinde si o culoare mai deschisa? big grin Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Pentru asta trebuie sa smirghelesti suprafata cu un smirghel fin apoi o curatare cu diluant.Pentru a prinde vopseaua cat mai bine e nevoie de o suprafata poroasa.Un smirghel de 300 - 500 sau chiar 800 granulatie la suprafete plastic e bine venita pentru a pastra luciul.Asa cu am spus depinde ce vrei sa vopsesti si aici ma refer ca materia.

Daca e plastic tare cum spui poti face 2-3 smirgheluiri mai brute si apoi cu un smirghel mai fin(granulatie mai mare)pentru finete.In final sterigi cu o carpa cu diluant astepti cam 3-5 min sa se evapore aplici banda adeziva(scoch) unde nu trebuie sa ajunga vopseaua si vopsesti.Mare atentia la spray pentru ca particulele de vopsea se vor depune ori unde nu ai acoperit. Distanta optima e de 15-25 cm fata de obiectul de vopsit(vezi pe tub)

5 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Cu un spray dar inainte curata suprafata cu o carpa si putin diluant.Pentru suprafetele pe care nu doresti sa le vopsesti poti folosi "scoch" de hartie usor de aplicat/indepartat.

Acum depinde pe ce suprafata vrei sa vopsesti pentru a alege spray-ul potrivit:piele(inlocuitor)/plastic/metal/musama.

Cred ca la moda sunt cele mai ciudate vopsele si chiar daca nu coincid perfect pe ambele role sa para putin stropite.Asta e parerea mea tu alegi ce culoare doresti thumbs up

| NSHFY explică (pentru stlucian):

Ideea este daca o sa reziste culoarea..Am un spray alb, dar crezi ca o sa prinda pe negru? Sau eu stiu, o sa cada culoarea de pe ele si o sa se vada imediat negrul de pe dedesubt? laughing Aa, si zona pe care vreau sa o vopsesc e dintr-un plastic tare, ceva pe acolo thinking laughing

| stlucian a răspuns (pentru NSHFY):

Pentru asta trebuie sa smirghelesti suprafata cu un smirghel fin apoi o curatare cu diluant.Pentru a prinde vopseaua cat mai bine e nevoie de o suprafata poroasa.Un smirghel de 300 - 500 sau chiar 800 granulatie la suprafete plastic e bine venita pentru a pastra luciul.Asa cu am spus depinde ce vrei sa vopsesti si aici ma refer ca materia.

Daca e plastic tare cum spui poti face 2-3 smirgheluiri mai brute si apoi cu un smirghel mai fin(granulatie mai mare)pentru finete.In final sterigi cu o carpa cu diluant astepti cam 3-5 min sa se evapore aplici banda adeziva(scoch) unde nu trebuie sa ajunga vopseaua si vopsesti.Mare atentia la spray pentru ca particulele de vopsea se vor depune ori unde nu ai acoperit. Distanta optima e de 15-25 cm fata de obiectul de vopsit(vezi pe tub)

| stlucian a răspuns:

P.S. Culoarea mai depinde si de sex :D ca doar nu vrei un baiat sa poarte role roz cu galben sa zicem :D

http://img34.olx.ro/......-ilfov.jpg

http://img34.olx.ro/......-ilfov.jpg

| blitzenn21 a răspuns:

Poti sa incerci cu un spray cu vopsea. maschezi partile pe care nu le vrei vopsite, si apoi dai cu spray-ul uniform.

| YourQueen a răspuns:

Da,ar prinde bine, iti sugerez alb sau bleou sau daca vrei ceva mai colorat verde.