| Sliix a întrebat:

In ce as putea sa ma costumez de halloween? Nu vreau vrajitoare sau vampir. Vreau ceva mai deosebit si mai iesit din comun. Ceva idei? Va rog.

Răspuns Câştigător
| asdhakdf a răspuns:

Da, ai putea sa te costumezi intr-o pisica "rea".hee hee Poti sa alegi niste colanti din latex sau daca nu normali si o maleta neagra. Iti poti faci si un papion rosu dintr-o bucata de elastic si un material rosu.Iar coada o poti face dintr-o bucata de material negru si lung pe care il cosi si il umpli cu vata sa fie mai pompos. Iar la par iti poti face doua codite pe care le tapezi si le dai cu fixativ.

Sper ca te-am ajutat.:*[apropo. si eu am fost costumata asa] daca vrei sa iti mai spun cu ce sa te costumezi da-mi un mesaj.:*

11 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns:

Http://www.roportal.ro/......i-1453.htm
"un costum sofisticat de fantoma prafuita din secolul XVIII procurandu-va o tinuta din acele vremuri pe care sa o pudrati cu faina"...
Mai cauta pe net, gasesti destul de multe idei trasnite.

| NewLife18 a răspuns:

Cersetoare
Tiganca
Clovn
fundita?:X

| Alemoni a răspuns:

Heei :)
Uite de aici, ceva mai iesit din comun.
http://www.perfecte.ro/......video.html
In videolip iti arata pas cu pas cum sa faci machiajul.
Pare mai exagerat dar sper sa-ti placa.
Bafta si distractie placuta la petrecerea de halloween!

| sebastian112 a răspuns:

O luptatoare un drac sau un robot

| monibarbi10 a răspuns:

Fata Emo.

| 12alex12 a răspuns:

Daca esti fata fate intr-o vedeta sanziana...in ceva cum ar fi o bluza si sa scrii si tu cu sclipici cum ar fi:Membru D.N.A.S adica membru departamentului national anti scoala...

| papioane a răspuns:

Un papion colorat frumos gasesti pe http://papioane.ro

| Ika13 a răspuns:

Buna! Ai putea sa te costumezi in mim sau intr-o mireasa ''moarta. aaaaa sau poti sa te costumezi intr-o tocilara
sau ceva orice care sa fie dragut si tot odata si putin infricosator...te mai poti costuma si in lady gaga... sper ca te-am ajutat.pa.fundita?

| NeoHyt a răspuns:

Pai ai putea sa te costumezi ca mine o fantoma emo happy

| SexyDeya a răspuns:

Buna.Ai putea sa te costumezi intr-un zombie.Iti iei o camasa(nu neaparat alba) iar pe dedesubt un tricou sau o maleta de orice culoare.Camasa o poti lua sa o tavalesti putin prin pamant si o poti picta sau stropi cu ceva sange fals sau ketchup, o poti rupe sau taia la maneci putin dupa preferinte sa para ca este a unui zombie.La fel si tricoul il poti stropi cu ceva rosu sau il poti rupe.Si am uitat sa iti spun:camasa o lasi desfacuta.In jos ti-ai putea lua o pereche de blugi/colanti mai vechi pe care tot asa sa ii murdaresti si sa ii tai putin, si in picioare iti poti lua o pereche de tenesi sau adidasi mai vechi pe care tot asa sa ii murdaresti putin.Parul ti-l poti tapa sa para ciufulit.Iar la machiaj iti poti face un ochi negru si altul rosu nu stiu cum iti place tie mai poti cauta machiaje si pe net caci sunt o multime. Sper ca te-am ajutat! Halloween fericit!(Iti spun de acum)

| Cristea_Daria_1979 a răspuns:

Poti sa te costumezi in dracusor ca in asta ma costumez si eu. Poti gasi multe la Jumbo