Eu cred ca majoritatea se inspira din filme.Sunt cazuri cand parintii nu atrag atentie copilului si el ace orice pentru a p atrage.Cateodata ajung la gesturi extreme.
Si mai rau e cu copiii care o facut pentru distractie, din cap nechibzuit si cred ca vor fi"cool" fiindca sunt "curajosi".
E cel mai mare pacat sa te lesi de viata.Indiferent de motiv, cat de rea nu ti-ar parea viata, sineuciderea e cel mai rau ce isi poate face o persoana.Mereu existe o lumina la capatul tunelului!
Multa bafta! Funda?
Fiecare avem probleme/sentimente care ne macină... iar unii aleg să se taie pe mâini pentru că corpul lor e singurul lucru asupra căruia au control.
În plus mai e și avea senzație de extaz... dar totuși, nu se prea merită. cicatricile arată urât și durează un timp până se duc.
Acele persoane se numesc emo. Pai sincer cine suntem noi sa judecam? Sunt foarte multi dintre oamenii "normali" care de fapt au o gramada de probleme asa ca fiecare cu caracterul lui si cu felul lui de a fi.
Am mai vazut la discovwery la fenomene straniii chestia asta : e f ciudat si urat, dar cei ce fac asta o fac pentru ca astfel se simt mai bine e ca si cum s-ar droga... daca intelegi ei se taie ca sa simta o senzatie de extaz
Eu cred ca e o mare prostie... Si cred ca fac acest lucru din cauza problemelor financiare, dar mai mult din cauza problemelor cu familia sau cu prietenul/a... Ei cred ca daca fac asta totul s-a rezolvat.dar nu-i asa
Se taie din anumite motive..si daca te tai, nu inseamna ca esti emo. Sincer sa fiu si eu am facut odata chestia asta si nu m-a ajutat cu nimic..mai mult am ramas cu o taietura urata.
AnonyDoge întreabă: