| Unknown_7432 a întrebat:

Heei! Wazzup?! :*. Ummmmm. peste vreo 2 saptamani e ziua mea... dati-mi si mie niste idei de petreceri crazy thinking + admit ca vine si tipul de care-mi place >:".

8 răspunsuri:
| Slavian a răspuns:

Paharul si bautura o sa va ajute la distractie.
Bafta!

| AdeEalx a răspuns:

Ideee de petrecere.crazysmug
pai ce pot spune, la tine acasa, sau nu stiu inchirieaza un local,
cu cat mai multi prieteni, muzica multa, si o sa vezi cum o sa curga distractia si crazy. ulsmug
si daca vine si acel tipsmug
zic sa te lasi purtata de valul muzicii si al distractiei, sa fi tu insati, sa te cunoasca asa cum estismug
ce mai sa fi o gazda nebuna:*
distractie placutasmug
si La multi anilove struck!

| MaDuTzAaAaA a răspuns:

Hey:*
in primul rand, la multi ani!love struck
well... ceva crazy... ce zici de karaoke?hee hee
ai nevoie doar de negativul unor piese(le iei de pe youtube)
si versurile lor(tot de acolo)
poti improviza un microfon f usor, exsista de jucarielaughing

poti face un concurs gen ''cine rezista cel mai mult castiga''.
adica, pune un obiect(o jucarie de plus, o cutie de ciocolata, etc)pe o masa si participantii la concurs vor tine mana pe el pana cand nu mai pot si o ridica. ultimul care ramane cu mana pe obiect castiga.
sau mai era ceva distractiv. faceti un cerc mare in care sa va tineti de mainiceva in genul asta (-_-_-_-_-)adica o palma deasupra celelilate, si sa cantati un cantecel(cel de mai jos)si la fiecare silaba primul sa atinga palma celuilalt, si tot asa pana ajungeti la ultimul.
cantecelul e:
iar-am-cules-o-floa-re
omade-omade
tichi-teo-teo-te
tichi-teo-teo-te
one-two-three
iar la cel care a cazut ''three'' trebuie sa iasa din joc.
sper ca te'am ajutat si scuze daca n'am scris bine dar ma grabescbig grin
la multi ani:*

| malina_2068 a răspuns:

Nu radeti dar...ce inseamna Wazzup? am mai auzit si nu stiam ce inseamna si idei crazy:poti face un concurs de dans sau adevar sau provocare pe saruturi sau pur si simplu beti bere sau alcool vezi tu atunci adrenalinahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bikini Party smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti inchiria un club si sa faci un party dragutzel care poate fi si crazyhappy

| crisa_1520 a răspuns:

Multi inainte. dar cred ca ideea iti apartine.cum. langa cine si unde te simti tu bine.doar este ziua taaa...nu?

| trompi a răspuns:

Cea mai buna distractie este la cineva acasa sau la tine daca ai o vila calumea cu 2 boxe de 1000w si alcool (elementul cheie) o spun din propria experientabig grin la local/restaurant e najpa