Ideee de petrecere.crazy
pai ce pot spune, la tine acasa, sau nu stiu inchirieaza un local,
cu cat mai multi prieteni, muzica multa, si o sa vezi cum o sa curga distractia si crazy. ul
si daca vine si acel tip
zic sa te lasi purtata de valul muzicii si al distractiei, sa fi tu insati, sa te cunoasca asa cum esti
ce mai sa fi o gazda nebuna:*
distractie placuta
si La multi ani!
Hey:*
in primul rand, la multi ani!
well... ceva crazy... ce zici de karaoke?
ai nevoie doar de negativul unor piese(le iei de pe youtube)
si versurile lor(tot de acolo)
poti improviza un microfon f usor, exsista de jucarie
poti face un concurs gen ''cine rezista cel mai mult castiga''.
adica, pune un obiect(o jucarie de plus, o cutie de ciocolata, etc)pe o masa si participantii la concurs vor tine mana pe el pana cand nu mai pot si o ridica. ultimul care ramane cu mana pe obiect castiga.
sau mai era ceva distractiv. faceti un cerc mare in care sa va tineti de mainiceva in genul asta (-_-_-_-_-)adica o palma deasupra celelilate, si sa cantati un cantecel(cel de mai jos)si la fiecare silaba primul sa atinga palma celuilalt, si tot asa pana ajungeti la ultimul.
cantecelul e:
iar-am-cules-o-floa-re
omade-omade
tichi-teo-teo-te
tichi-teo-teo-te
one-two-three
iar la cel care a cazut ''three'' trebuie sa iasa din joc.
sper ca te'am ajutat si scuze daca n'am scris bine dar ma grabesc
la multi ani:*
Nu radeti dar...ce inseamna Wazzup? am mai auzit si nu stiam ce inseamna si idei crazy:poti face un concurs de dans sau adevar sau provocare pe saruturi sau pur si simplu beti bere sau alcool vezi tu atunci adrenalina
Multi inainte. dar cred ca ideea iti apartine.cum. langa cine si unde te simti tu bine.doar este ziua taaa...nu?
Cea mai buna distractie este la cineva acasa sau la tine daca ai o vila calumea cu 2 boxe de 1000w si alcool (elementul cheie) o spun din propria experienta la local/restaurant e najpa