| Bibuşca a întrebat:

Hei! Acesta intrebare ar trebui sa fie logica pentru voi si foarte simplawinking voi de ce vreti asa de multe funde ca sa ajungeti Exepert TPU si atata ca altceva nu faceti [numai ca sunteti experti TPU si cam tot aia e] Intrebarea mea e : de ce voi vreti funda si nu totii vreti sa ajutati niste oameni care au nevoie de ajutor?

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

N-a spus nimeni ca vrem fundite...dar recunosc, cand eram mai mica si proasta, cerseam funde(prin primele mele raspunsuri). Ba chair, odata, am mai raspuns ca sa-i aduc aminte ca nu mi-a dat funda(nici nu mai tin minte daca raspunsul meu era adevarat folositor) laughing Dar nici acum nu mi-am primit funda! Acum sunt cuminte, nu-mi mai pasa de funde. Probabil toti viseaza sa ajunga experti TPU(cand nici macar nu stiu ca nu-ti trebuie funde, ci minte). In fine, am mai spus-o, TPU=Toti Pentru Unu...site-ul nu se numeste TPF=toti pentru funde!

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Bibuşca explică:

Hei nu trebuie sa fii ofticat pe ceilalti pentru ca fiecare om care a pus intrebarea vrea sa afle cel mai bun raspuns si pesoana respectiva[care a pus intrebarea] care a apreciat ca un om a pus un raspuns mai bun si ca la ajutat mai mult.dar eu vroiam sa stiu ac toti vor funda si ca fac asta sa ajute oamenii doar pentru o funda atata

Răspuns utilizator avertizat