| PublicName330 a întrebat:

Hei, acum 7 ore am facut un om de zapada. I-am pus un morcov adevarat. Acum 6 ore am iesit din nou afara sa vad ce mai face omul de zapada, dar din greseala i-am rupt morcovul in jumatate si cealalta jumatate am aruncat-o la gunoi crying, credeti ca se intampla ceva rau? Ce se poate intampla daca un om de zapada ramane doar cu jumatate din morcovul rupt? Acum 10 zile tot acelasi lucru am facut din greseala, dar eram la Predeal la Cabana Trei Brazi cazat si ieseam sa vad ce mai face omul de zapada, si i-am rupt din greseala morcovul in jumatate, dar l-am aruncat in zapada, noroc ca nu pe partie.
Va rog raspundeti, ce se poate intampla daca un om de zapada ramane asa? Trebuie sa-i pun un morcov nou?

5 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Este cazul să o suni pe bunica.

| CuriousStuff a răspuns:

Oamenii de zapada la fel ca si oamenii adevarati au nasuri de diferite marimi si forme, unii au nasul mai mare, altii mai mic, altii au nasul rupt, nu se intampla nimic, e doar special, ca noi toti. happy

| OMEGALIN a răspuns:

E o problema grava! Omul de zapada reprezinta greutatile duse de oameni de pretutindeni in aceasta perioada rece, iar ruperea morcovului e un mare pacat.In special avand in vedere ca ai facut-o de doua ori.Ca sa-ti rascumperi greseala trebuie sa-ti pui nasul tau in locul morcovului rupt.Altminteri n-o sa mai vina Mos Craciun.

| Romaniamafia a răspuns:

Esti tare rolling on the floor))

O sa il manance soarecii asta se intampla rolling on the floor)))

| PANZER42 a răspuns:

Pune-i degraba un nas nou, altfel o sa moara axfixiat (daca tu iti rupi nasul mai poti respira pe el?) Asa ca degraba unul nou, altfel, daca apuca sa se topeasca, are sa vina toate neamurile lui la pomana si or sa te invadeze, ba mai mult or sa se razbune si ai cam belit belengherul. Unii au maturi, aia din Vaslui furci...eu zic de pe acum sa te baricadezi in casa...