| eLoL a întrebat:

Hei am o problema.
O prietena foarte buna de-a mea s-a certat cu baiatul de care imi place. S-a luat de ea.Acum colegele mele care stiu ca imi place de el, tot zic ca e nesimtit desi eu il stiu foarte de treaba.In momentele astea, nu stiu ce sa fac! (Stiind ca imi place foarte mult de baiatul acela, nu pot sa ma gandesc...). Ziceti-mi si mie ce ar trebui sa le explic colegelor mele? Ce sa ii zic acelui baiat, desi se enerveaza cand il intreb? Promit funda!

Răspuns Câştigător
| DianaDidi95 a răspuns:

Of, oF! Dragostea astalaughing
Pai: ar trrebui sa ii explici prietenei tale, ca tu vrei sa fiti in continuare prietene, dar tie iti place de acel baiat. Spune-i ca tu chiar crezi ca el este de treaba si ca o rogi sa incerce sa nu se mai certe, ca sa nu-ti distruga si tie prietenia cu el, (fara sa se supere)...Lui...ce sa-i zici lui, hmm, ii poti spune, ca chiar daca s-a certat cu prietena ta, nu trebuie sa se supere si pe tine, pentru ca nu ai nici o vina ca ei doi au avut o mica-mare cearta, si mai spune-i si ca ai vorbit cu prietena ta si ca ai rugat-o sa il lase in pace, si sa nu se mai certe cu el. Colegelor tale, spune-le ca tu il cunosti bine, si ca sti ca nu este un nesimtit, asa cum spun ele. Si daca tie iti place de el, iti place si gata, nu trebuie sa-ti vorbeasca ele urat(ma gandesc ca asa fac, pentru ca asa se intampla de obicei)
Sper sa te impaci cu colegele, prietena, si prietenul tau si sa lamuriti cat mai repede treaba asta!
Bafta!

7 răspunsuri:
| Skylerx a răspuns:

Desi s-a certat cu prietena ta, si colegele tale spun... asa, tu trebuie sa te ghidezi dupa inima ta. Daca il placi foarte mult, normal ca nu te vei desparti de el, dar daca le vei asculta pe colegele tale (desi nu ar trebui) te vei desparti de el. Sper sa faci o alegere cat mai corecta.

| Twp3w a răspuns:

Faci se simti tu... Totul depinde de tine! Alegii pe ele daca iti sunt prietene adevarate daca nu il alegii pe el tongue

| tania_5982 a răspuns:

Buna, sunt Tania. Doua intrebari si iti spun cum sa faci.

INTREBARI:1. Cati ani ai? 2. Colegele tale iti sunt bune prietene?

RASPUNSUL LA PROBLEMA: Incearca sa le explici situatia. Daca iti sunt prietene, vor intelege. Daca nu, nu mai fi prietene cu ele si nu le baga in seama.

Sper ca te- am ajutat! Dau fundita.

| 7r31 a răspuns:

E foarte greu sa te imparti intre prietenele tale si el. Totusi, daca pe el in dernajeaza, nu-l mai intreba, iar prietenele tale ar trebui sa te inteleaga si sa-ti fie alaturi daca iti place de el! Totusi, ar trebui sa te gandesti daca nu e el vinovatul si nu vrei sa accepti asta pentru ca il placi...care are dreptate de fapt?

| Abcd_3874 a răspuns:

Incearca sa impaci ambele parti. explica-le prietenelor tale ca, chiar iti place acel baiat si ca nu e asa "nesimtit" cum cred ele.si daca chiar iti sunt prietene vor intelege. pune-le sa se gandeasca si sa-ti zica, ce ar fi facut ele daca erau in locul tau.
ps: poate acel baiat pare de treaba doar in ochii tai pentru ca-l placi mult!

| rekii a răspuns:

Pai ai putea sa comunici cu el desprea chestia asta...si sai explicii ce zic persoanele din jurul lui despre el.

| CriCos a răspuns:

Poate ca el nu e chiar asa de treaba cum il crezi tu.Sau poate ele vor sa te certi si tu cu el.Dar eu zic ca mai bine nu te bagi.Trebuie sa i explici si fetei ca tu nu ai nici o legatura cu faptul ca ca s a luat acel baiat de ea si ca tu te intelegi bine cu amandoi si ai prefera sa nu te implice deoarece tu nu poti sa renunti nici la prietenia ei dar nici la sentimentele pentru acel baiat! succes:X