Eu zic sa nu te complicii cu asa ceva. Asa au zis si acum cativa anii si na mai venit Iar cel care a zis acum cativa a anii ca va veni sfarsitu a fugit sa nu fie gasit pentru ca lua Inchisoare!
Pt ca a facut oamenii sa isii omoare familiile chiar si pe ei pentru a nu fi chinuitii! Acum fiecare crede ce vrea! Dar eu nu cred! Si acum asta e, Crezi ca potii fake ceva? Itii spun eu ca nu o sa stii nimic! Bafta Sper ca ti-am fost de folos! (asti-a cred ca au gresit programu cand au difuzat aia. Or fi vrut sa difuzez pe Minimax la ora 23 ca sa nu mai stea copii sculati )
Bună.
Din câte am auzit eu, totul a fost ''amânat'' până anul viitor.
http://www.evz.ro/......90272.html
Mă rog, eu una nu cred în așa ceva.
Normal ca acelea sunt doar niste aberatii!
Daca citeai Biblia aflai urmatorul lucru:
"Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal." (Matei 24:36)
Mai nu itii fake griji. Asta a mai fost spusa si acum cativa ani. Dar n-a fost asa! Asa a anuntat unu si dupa a fugit si na mai fost gasit ca daca era gasit fakea Puscarie deci nu te teme! Crek au gresit postu.Or fi vrut sa difuzeze pe minimax sa sperie copii ca daca nu se culca Vine sfarsitu! Sal bafta! Lasa prostiile astea
Sunt doar niste prostii. biblia spune ca nimeni in afara de dumnezeu nu stie nici vremea, nici timpul cind va veni sfirsitul lumii
Eh asta cu a vorbit tata cu un prieten din canada e parfum )) la noi ajunge mai greu sfarsitu ca nu sunt sosele bune ..nu te panica
Lol cititori de biblie voi stiati ca acum 300 de ani din cauza bibliei bolnavii de epilepsie erau considerati posedati si arsi pe rug? sau ca galileo galilei ca a spus ca pamantul se invarte in jurul soarelui si nu invers cum se credea pana atunci a fost considerat eretic cum puteti sa credeti in aberatiile alea din biblie frate? relia nu a facut nimica bun doar au ucis in numele lui dumnezeu si au facut numa lucruri rele ...biblia e singura carte din lume care se contrazice singura in fiecare pagina... wake up people