| lencikk a întrebat:

Hei am si eu o intrebare ...respund la intrenbari de o saptamana in fiecare zi la maxim 10 intrebari si nu mi se adauga puncte. dc? ok imi place sa dau un sfat unui utilizator TPU si ma bucur ca ii pot ajuta si nu rasp neaparat pentru puncte. dar totusi cateva pct acolo nu mi-ar strica.si am 13912 pct de acum 7 zile si tot imi arata in paranteza(0 puncte in ultimele 7 zile) ce sa fac?

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Probleme tehnice, ni se întâmplă tuturor, din 15-16 decembrie încoace au "îngheţat" profilul, punctajul, ierarhia, singurele care mai apar sunt fundiţele, la un moment dat răspunsurile nu mai apăreau, acum parcă s-a mai rezolvat ceva-ceva, să avem răbdare...

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Sunt probleme tehnice care nu depind de noi, timpul le va rezolva pe toate.

| Catalion a răspuns:

Si la mine e la fel. Eu am 34084 la totalul de puncte de vreo trei saptamani si am fost destul de activ pe acest site. Nu numai asta. Mie foarte greu mi se adauga puncte la acel puncteaj din ultimile sapte zile. Si cand se adauga cateva, pur si simplu dispar fara sa se adauge nimic la totalul de puncte. Raspunsurile mele sunt publicate greu su cand primesc vreo fundita, foarte greu mi se adauga acea fundita la totalul de fundite. Nu esti singurul care pateste asta, la fel cum eu nu sunt singurul care pateste asta. Fa o reclamatie la adminul site-ului cu ajutorul obtiunii contact care se afla in coltul din dreapta sus la acest site.

| ing. a răspuns:

Buna.Sunt cateva probleme tehnice.Eu de vreo 2 saptamani am 42267 puncte, chiar daca am mai raspuns intre timp.Totusi este bine ca apar raspunsurile si funditele, si sa speram ca in curand se va rezolva.
O zi buna.happy

| lencikk explică:

@Sensei.BRO-----Andrei nu sunt suparata dar totusi in ultimul timp TPU cam aluneca rau de tot pe gheata.laughing o fi de vina iarna?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai nu mai fi suparata. Iti dau eu puncte de la mine, ca pe mine oricum ma lasa rece punctele asteabatting eyelashes tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ElenaPwPik, cred ca ne testeaza nervii laughing