Buna!
Atunci cand devi reprezentant Avon, cei de la Avon iti vor da o revista ce cuprinde inauntru "marfa" si mirosul parfumurilor pe aproape fiecare pagina. Tu poti sa iei acea carte cu tine la scoala si nu va fi nici un fel de problema sau obstacol din cauza scolii. Poti chiar face comenzi pentru colegele tale sau chiar colegi, de ce nu? Si vei avea acea carte la tine si intrebi. Contractul il faci cu un lider ce inscrie reprezentanti. Bun! Cu cat faci mai multa vanzare, tu vei beneficia de discounturi la produsele Avon si chiar cadouri vei putea primi. Sa-ti dau un exemplu: Vinzi cateva produse care depasesc 200 de lei, tu vei primi discount (reducere) la niste parfumuri de 30% sau 35% (a fost un exemplu). Cam atata stiu eu din toata treaba asta de la fostele colege din scoala, ca si ele erau reprezentante. Dar mai multe informatii iti poate oferi liderul care face inscrieri de reprezentanti. Sper ca ti-am fost de folos cat de cat! Cu placere!
Buna. Sunt lider din Brasov, daca vrei sa colaboram lasa-mi datele tale de contact la adresa de mail avon_adria@yahoo.com
Sunt rabdatoare si iti pot explica tot ce trebuie sa faci pas cu pas.
E normal sa ai nelamuriri la inceput
Buna poti incerca si la oriflame. Ai procent de pana la 40÷ in functie de valoarea comenzii plus diferite cadouri. Sau la Lady's. Produsele sunt calitative la ambele. Ma poti contacta la adresa hetriuc.lucia@yahoo.com. Te pot ajuta oricand cu informatii inscriere si apoi oricand ai nevoie :*. Succes